Svíčková

Svíčková - chutné a jednoduché recepty

42 recepty

Nejlepší nápady na recepty z kategorie Svíčková na jednom místě! Přinášíme vám sbírku 42 receptů, které zaručeně zpestří váš jídelníček. Tyto recepty z kategorie Svíčková se vám podaří zrealizovat do 10 - 130 minut. Každý recept vám poskytne konkrétní informace o postupu, počtu porcí a přesnějším času přípravy. Pro každého, kdo hledá inspiraci, doporučujeme - Bramboráky, Klasické langoše, Jemná rybičková pomazánka, Vietnamská polévka Pho Bo. Osvědčená klasika. Patří k naším nejvyhledávanějším a nejoblíbenějším receptům. Úspěch zaručen!

Hovězí minutkové maso

Vynikající kousky hovězího s cukrovým hráškem.

Klasické langoše

Langoš je stánková klasika, kterou si jistě každý kupoval na koupališti či v jiném stánku a velice si na něm pochutnal. Dnes vás takový jednoduchý langoš naučíme připravit!

Česnečka

Hledáte zázračnou polévku, která vás postaví na nohy? Česnečka organismus doslova nakopne a navíc je jednoduchá i rychlá na přípravu. Má mnoho podob, ale my razíme heslo, že v jednoduchosti je síla. Doplnit ji můžete krutony a sýrem.

Bramboráky

Bramboráky, české bramboráky, jsou bezpochyby součástí klasické české kuchyně. Voní po česneku a majoránce, bez nichž se recept neobejde. Jejich příprava je snadná a zaručuji, že si na nich pochutnáte!

Rajská polévka

Rajská polévka s parmazánem je skvělý recept, který stojí za to vyzkoušet!

Křehká pečená vepřová žebra

Vyzkoušejte tento recept na pečená vepřová žebra pro jedinečnou chuť a vůni, která se rozptýlí po celém vašem domě. Tento pokrm je skvělý jako hlavní jídlo pro rodinnou večeři nebo jako lehký oběd s přáteli.

Pečené kuře

Kuře dávejte vždy do rozehřáté trouby, pečte jej však pomalu a pozvolna. Ideální je začít s teplotou kolem 180 stupňů.

Těstovinový salát

Ideální recept do teplého počasí pro milovníky těstovin.

Hrachová polévka

Hrachová polévka ze suchého hrachu vás překvapí svou výbornou charakteristickou chutí. Tentokrát sytá polévka s přidáním masa.

Nejlepší recept na rizoto

Dobré rizoto vůbec nemusí mít základ z masa. Naopak! Ty nejlepší a nejznámější recepty na krémovou rýži vznikly naprosto bez něj.

Houbová polévka

Jednoduchá, rychlá a chutná polévka z čerstvých žampionů. Žampiony se nejprve opečí, aby se zvýraznila jejich chuť.

Boršč

Boršč je tradiční hustá a sytá polévka, oblíbená i v našich končinách. Hustý a horký boršč je ideální právě do zimního počasí.

Bramborové knedlíky

Tyto bramborové knedlíčky jsou prostě výborné. Jemné, lahodné a můžete je používat na slano, na sladce, plnit, nebo podávat jen jako přílohu. Obstojí však i jako hlavní jídlo.

Guacamole

Tato avokádová pomazánka je výborný recept nejen k snídani. Nejlepší guacamole pocházející z Mexika nastartuje váš den zdravě a chutně.

Pórková polévka s bramborem

Tato francouzská klasika, krémová bramborová polévka s pórkem, je rychlá a snadná.
INZERCE