INZERCE
   
Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=j-MUMJeykmQ
Bramboráky
Bramboráky, české bramboráky, jsou bezpochyby součástí klasické české kuchyně. Voní po česneku a majoránce, bez nichž se recept neobejde. Jejich příprava je snadná a zaručuji, že si na nich pochutnáte!
      INZERCE
   
Ingredience
porce  
4
 - 500 g brambory
 - 5 česnek stroužků
 - sůl
 - pepř čerstvě namletý
 - 100 g hladká mouka
 - 2 ks vejce
 - 100 ml mléko
 - 2 Lžíce majoránka čerstvé nebo lžíce sušené
 - 250 g sádlo na smažení
 
Nejnovější letáky
      INZERCE
   
Postup
 30 min.
1. Krok 
  Brambory oloupejte, nastrouhejte na struhadle nahrubo a vymačkejte, abyste je zbavili přebytečné vody a škrobu. Přidejte k nim vejce, sůl, pepř, utřený česnek, majoránku, hladkou mouku a přilijte mléko. Důkladně promíchejte, aby se vše spojilo v těsto.
2. Krok 
  Na pánvi rozpusťte sádlo, naběračkou vlijte do pánve bramborákové těsto a rozetřete ho ke krajům. Bramboráky smažte po obou stranách dozlatova. Nechte odsát přebytečný tuk na papírových utěrkách.