Večeře

Večeře - chutné a jednoduché recepty

2463 recepty

Seznamte se! Představujeme vám naše recepty z kategorie Večeře – vhodné na speciální příležitosti. Vyzkoušejte ještě dnes některý z těchto 2463 receptů. Pospícháte, nebo naopak si čas strávený v kuchyni užíváte? Recepty z kategorie Večeře vyžadují v průměru 4 - 7200 minut. Přesný čas přípravy naleznete u každého receptu. Pokud si nemůžete vybrat z množství receptů, na tyto velmi populární - Bramboráky, Rychlá kuřecí čína, Dušené zelí našich babiček, Cuketové placičky se sýrem, krásně křupavé.

Tortilové košíčky

Tip na raňajky alebo večeru

Cuketák

Domácí lečo

Lečo, tak jak ho připravujeme doma

Cuketové a tuňákové karbanátky

Dokonalá kombinace cukety a tuňáka v karbanátcích, které chutnají výborně i s řeckým salátem a tzatziki! Navíc jsou pečené v troubě, takže nehrozí přebytečné množství oleje.

Cuketová pizza

Jednoduchá a skvělá náhrada klasického pizzového těsta s použitím sezónní cukety. Poznáte rozdíl v chuti pizzy? Každopádně se jedná o zdravější variantu a určitě si pochutnáte.

Cuketový tatarák

Patříte mezi milovníky tataráku? A už jste zkoušeli bezmasý tatarák? Jen pár ingrediencí, skvělý opečený chlebík k tomu a perfektní cuketový tatarák je na světě.

Cuketové lasagne

Cuketová sezóna je v plnom prúde a tieto vynikajúce cuketové lasagne s mäsovou bolognese omáčkou a bešamelom sú ako stvorené na to využiť cuketu z našich záhrad kvalitne.

Pečené hříbkové brambory

Jednoduché a tak dobré brambory

Vajíčkový salát s kapary

Jednoduchý a rychlý salát

Jednoduchá bryndzová pomazánka

Je to klasická pomazánka, kterou zvládne každý.

Dukátové buchtičky

Dukátové buchtičky jsou skvělou volbou pro každého, kdo miluje sladké pečivo. Příprava je snadná, takže se do toho může pustit i začátečník ve vaření. Buštičky jsou skvělé samy o sobě, ale také jako doplněk k jiným jídlům.

Cuketové placky s ovsenými vločkami

Cuketu si nastrúhame, osolíme a necháme postáť 15 minút. Potom cuketu vyžmýkame a zbavíme sa prebytočnej vody. Pridáme ostatné suroviny, múku pridávame poslednú, postupne koľko príjme cuketa. Vypražíme na oleji z oboch strán.
INZERCE