INZERCE

Zdroj: Pexels

Vietnamská polévka Pho Bo

Pho Bo je tradiční vietnamská polévka, silný vývar z hovězího masa plný chuti doplněný o rýžové nudle. Je to populární jídlo ve Vietnamu, kde bývá často konzumováno i jako snídaně nebo jako rychlý pokrm během dne.

INZERCE
Co si dát v neděli k obědu? 15+ fantastických receptů na nedělní oběd

Recept najdete v tomto článku

Co si dát v neděli k obědu? 15+ fantastických receptů na nedělní oběd

Ingredience

porce
4
  • 1 kg hovězího kostního vývaru Přidáno do
  • 500 g hovězího masa např krkovice nebo hovězí líčka Přidáno do
  • 2 stroužky česneku Přidáno do
  • 2 kusy čerstvého zázvoru Přidáno do
  • 1 Lžíce krystalový cukr Přidáno do
  • 2 Lžíce rýžového octa Přidáno do
  • 2 Lžíce sojové omáčky Přidáno do
  • 1 Lžíce mletého černého pepře Přidáno do
  • 1 Balení Pho těstovin Přidáno do
  • čerstvé bylinky např koriandr nebo bazalka na ozdobu Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

60 min.

Předehřejte si troubu na 200 stupňů Celsia. Oloupejte cibuli a česnek a opečte je na pánvi dozlatova. Přidejte na kolečka nakrájený zázvor a orestujte ještě 1 minutu. Přidejte cukr, rýžový ocet, sojovou omáčku a mletý černý pepř. Promíchejte a nechte krátce povařit. Vložte maso do trouby a pečte ho 20 minut, nebo dokud není propečené. Vložte hovězí kostní vývar do velkého hrnce a přiveďte ho k varu. Přidejte opečenou cibuli, česnek a zázvor. Nechte polévku vařit 30 minut. Mezitím vařte Pho těstoviny podle návodu na obalu. Nakrájejte maso na tenké plátky. Do misky nalijte vařící polévku, přidejte těstoviny a plátky masa. Posypte čerstvými bylinkami.

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

134 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

569 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1419 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image anna01

Vietnamská polévka Pho Bo

Pho Bo je tradiční vietnamská polévka, silný vývar z hovězího masa plný chuti doplněný o rýžové nudle. Je to populární jídlo ve Vietnamu, kde bývá často konzumováno i jako snídaně nebo jako rychlý pokrm během dne.

60
Zápis
4
Počet porcí
Postup

Předehřejte si troubu na 200 stupňů Celsia. Oloupejte cibuli a česnek a opečte je na pánvi dozlatova. Přidejte na kolečka nakrájený zázvor a orestujte ještě 1 minutu. Přidejte cukr, rýžový ocet, sojovou omáčku a mletý černý pepř. Promíchejte a nechte krátce povařit. Vložte maso do trouby a pečte ho 20 minut, nebo dokud není propečené. Vložte hovězí kostní vývar do velkého hrnce a přiveďte ho k varu. Přidejte opečenou cibuli, česnek a zázvor. Nechte polévku vařit 30 minut. Mezitím vařte Pho těstoviny podle návodu na obalu. Nakrájejte maso na tenké plátky. Do misky nalijte vařící polévku, přidejte těstoviny a plátky masa. Posypte čerstvými bylinkami.

Ingredience
1 kg
hovězího kostního vývaru
500 g
hovězího masa např krkovice nebo hovězí líčka
2
stroužky česneku
2
kusy čerstvého zázvoru
1 Lžíce
krystalový cukr
2 Lžíce
rýžového octa
2 Lžíce
sojové omáčky
1 Lžíce
mletého černého pepře
1 Balení
Pho těstovin
čerstvé bylinky např koriandr nebo bazalka na ozdobu