INZERCE

Výborná ředkvičková pomazánka

Ředkvičková pomazánka je osvěžující a chutná pomazánka, která se skvěle hodí na pečivo, tousty nebo zeleninu. Je rychlá a snadná na přípravu a zároveň plná chuti a textury.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 Svazek ředkviček Přidáno do
  • 200 g tvarohu nejlépe tučnějšího Přidáno do
  • 1 stroužek česneku Přidáno do
  • 2 jarní cibulky Přidáno do
  • 1 lžička dijonské hořčice volitelně Přidáno do
  • sůl čerstvě mletý černý pepř podle chuti Přidáno do
  • Několik stébel pažitky nebo petrželky nasekané Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Recept na rychlou ředkvičkovou pomazánku:

2. Krok

Ředkvičky důkladně omyjte, odřízněte kořenové a listové části a nakrájejte na jemno. Můžete je také nastrouhat na hrubém struhadle, pokud dáváte přednost jemnější textuře.

3. Krok

Jarní cibulky očistěte a nakrájejte na jemno. Česnek oloupejte a prolisujte nebo nakrájejte na velmi jemno.

4. Krok

V míse smíchejte tvaroh, nastrouhané ředkvičky, jarní cibulku, česnek a dijonskou hořčici, pokud ji používáte.

5. Krok

Přidejte sůl a čerstvě mletý černý pepř podle chuti a důkladně promíchejte.

6. Krok

Nasekanou pažitku nebo petrželku vmíchejte do pomazánky.

7. Krok

Nechte pomazánku odpočinout v chladničce asi 30 minut, aby se chutě propojily.

8. Krok

Ředkvičkovou pomazánku podávejte s chlebem, toustem, pečivem nebo zeleninou, jako jsou plátky okurky, papriky nebo mrkve. Dobrou chuť!

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Masové pokrmy

1197 recepty

Snídaně

519 recepty

Cizrna

17 recepty

Oběd

2398 recepty

Dezert

1671 recepty

Dorty

297 recepty

Smoothies

28 recepty

Pečení

1918 recepty