INZERCE
Zdroj: Pixabay
Nakládaní utopenci, vynikající hospodská klasika
Vyzkoušejte klasický recept na pravé hospodské nakládané utopence. Příprava zabere jen chvilku a pak už je stačí nechat odležet v lednici přes noc - a máte hotovo!
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 8 buřtů
- 2 stroužky česneku
- 1 červená paprika
- 500 ml octa
- 2 Lžíce krystalový cukr
- 1 Lžíce sůl
- 1 Lžíce pepře
- 1 Lžíce kmínu
- bobkový list
- 1 litrů voda
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
20 min.
Nejprve si připravte nálev, uvařte ho a poté ho nechte vychladnout. Buřty očistěte a nakrájejte na plátky. Cibuli a česnek nakrájejte na malé kousky. Buřty nakrájejte na kolečka. Ve velké sklenici střídavě prokládejte buřty a zeleninu. Zalijte vychladlým nálevem a uzavřete. Směs nechte přes noc odležet v lednici.