INZERCE

Zdroj: Pixabay

Nakládaní utopenci, vynikající hospodská klasika

Vyzkoušejte klasický recept na pravé hospodské nakládané utopence. Příprava zabere jen chvilku a pak už je stačí nechat odležet v lednici přes noc - a máte hotovo!

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 8 buřtů Přidáno do
  • 2 stroužky česneku Přidáno do
  • 1 červená paprika Přidáno do
  • 500 ml octa Přidáno do
  • 2 Lžíce krystalový cukr Přidáno do
  • 1 Lžíce sůl Přidáno do
  • 1 Lžíce pepře Přidáno do
  • 1 Lžíce kmínu Přidáno do
  • bobkový list Přidáno do
  • 1 litrů voda Přidáno do
INZERCE

Postup

20 min.

Nejprve si připravte nálev, uvařte ho a poté ho nechte vychladnout. Buřty očistěte a nakrájejte na plátky. Cibuli a česnek nakrájejte na malé kousky. Buřty nakrájejte na kolečka. Ve velké sklenici střídavě prokládejte buřty a zeleninu. Zalijte vychladlým nálevem a uzavřete. Směs nechte přes noc odležet v lednici.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Saláty

266 recepty

Jablko

155 recepty

Dýně

50 recepty

Rýže

175 recepty

Dorty

317 recepty

Masové pokrmy

1371 recepty

Dršťky

118 recepty

Oběd

2789 recepty