INZERCE

Zdroj: Pixabay

Nakládaní utopenci, vynikající hospodská klasika

Vyzkoušejte klasický recept na pravé hospodské nakládané utopence. Příprava zabere jen chvilku a pak už je stačí nechat odležet v lednici přes noc - a máte hotovo!

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 8 buřtů Přidáno do
  • 2 stroužky česneku Přidáno do
  • 1 červená paprika Přidáno do
  • 500 ml octa Přidáno do
  • 2 Lžíce krystalový cukr Přidáno do
  • 1 Lžíce sůl Přidáno do
  • 1 Lžíce pepře Přidáno do
  • 1 Lžíce kmínu Přidáno do
  • lístky bobkový list Přidáno do
  • 1 litrů voda Přidáno do
INZERCE

Postup

20 min.

Nejprve si připravte nálev, uvařte ho a poté ho nechte vychladnout. Buřty očistěte a nakrájejte na plátky. Cibuli a česnek nakrájejte na malé kousky. Buřty nakrájejte na kolečka. Ve velké sklenici střídavě prokládejte buřty a zeleninu. Zalijte vychladlým nálevem a uzavřete. Směs nechte přes noc odležet v lednici.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

128 recepty

Pizza

62 recepty

Oběd

2634 recepty

Cuketa

117 recepty

Masové pokrmy

1298 recepty

Těstoviny

285 recepty

Rajčata

325 recepty

Levná jídla

642 recepty

Smažené

480 recepty

Večeře

2496 recepty