INZERCE

Zdroj: from_my_point_of_view for Getty Images

Hovězí rolády

Hovězí rolády jsou oblíbenou klasikou německé kuchyně. Tento recept tuto klasiku posouvá na novou úroveň. Budete je milovat!

INZERCE

Ingredience

porce
6

Roláda

  • 6 Kusy Hovězí roláda Přidáno do
  • 3 KL Hořčice Přidáno do
  • 2 KL sůl Přidáno do
  • 2 KL pepř Přidáno do
  • 6 Disky slanina Přidáno do
  • 3 střední velikost Cibule Přidáno do
  • 15 Kusy Nakládané okurky Přidáno do

Omáčka

  • 750 ml hovězí vývar Přidáno do
  • 2 KL rajčatové pyré Přidáno do
  • 2 KL červená paprika Přidáno do
  • 125 ml červené víno Přidáno do
  • 125 ml Smetana Přidáno do
  • 2 KL Mouka Přidáno do
  • 50 g máslo Přidáno do
INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

Připravte hovězí rolády. Omyjte je a osušte je. Každou roládu potřete hořčicí a okořeňte ji solí a pepřem.

2. Krok

Pokryjte každou roládu plátkem slaniny. Nakrájejte cibuli na tenké kroužky a okurky na proužky. Rozprostřete cibulové kroužky a okurkové proužky po roládách.

3. Krok

Srolujte rolády a upevněte je pomocí kuchyňského provázku nebo jehel pro roládu.

4. Krok

Opečte rolády ve hrnci s horkým olejem ze všech stran. Vyjměte je z hrnce a odložte je stranou.

5. Krok

Ve stejném hrnci opečte zbylé cibule. Přidejte rajčatový protlak a papriku a vše zalejte červeným vínem a hovězím vývarem.

6. Krok

Vložte rolády zpět do hrnce a nechte vše asi 1,5 hodiny dusit.

7. Krok

Vyjměte rolády z hrnce. Smíchejte mouku s trochou vody a omáčkou ji zavažte. Nechte ji znovu přivést k varu a vmíchejte smetanu. Omáčku ochutnejte solí a pepřem a přidejte máslo, dokud se nerozpustí.

8. Krok

Vraťte rolády zpět do omáčky a vše nechte ještě jednou krátce povařit. Vaše vynikající hovězí rolády jsou hotové. Dobrou chuť!

Podobné recepty

Řízek se smetanou a rajčatovou omáčkou

Miluji modernizaci klasických jídel a tento recept na řízky je toho dokonalým příkladem. Místo tradičního vídeňského řízku jsem do něj přidala sladkou a pikantní omáčku, která dává tomuto pokrmu zcela nový rozměr. Vařila jsem ho už několikrát a pokaždé byl výsledek neuvěřitelně nadšený.

"Arroz con Pollo" (kuře s rýží) - tradiční latinskoamerické jídlo

Arroz con Pollo je španělský recept, který jsem dělala mnohokrát a patří k nejoblíbenějším v mé rodině. Jistě je to lahodná směs kuřecího masa, koření a šťavnaté rýže, která dělá ten pravý rozdíl. každá porce je dobrodružným výletem do Latinské Ameriky. Takže pokud jste připraveni ponořit se do andaluské kuchyně, pojďme začít!

Farmářský řízek po babičkovsku

Tento recept mám od své milované babičky, která jako zkušená kuchařka vždy připravovala ve své malé kuchyni kouzelná jídla. Díky výrazné chuti a křupavé obloze jsou BauernSchnitzel mým nejoblíbenějším pokrmem. A nejlepší na něm je, že je tak snadný na přípravu, že bude mít naprostý úspěch i ve vaší kuchyni.

Krémové dušené krůtí maso s houbami

Krůtí guláš na smetaně s houbami je jídlo, které vždycky ráda připravuji, zejména když pozvu své přátele na příjemnou večeři. Křehká krůtí prsa se skvěle doplňují se smetanovou omáčkou a houbami a nabízejí neuvěřitelný chuťový zážitek. Ke krémovým krůtím plátkům se skvěle hodí čerstvý chléb, rýže nebo těstoviny.

Pánev se savojským zelím s bramborami a slaninou

Úžasně jednoduchý, ale přesto chutný smažený pokrm ze zelí je něco, co vždycky podávám své rodině, když klesne teplota. Tento pokrm připravený z čerstvého zelí a aromatického koření je skutečnou lahůdkou. Naštěstí je těžké tento recept zkazit, protože ingredience a kroky jsou snadno pochopitelné a jednoduché na dodržování. Zde je recept, který vždy používám.

Domácí rolády z hlávkového zelí

Tento tradiční recept na roládu z kapusty je jedním z mých nejoblíbenějších jídel, které ráda dělám znovu a znovu. Kombinace křupavého zelí a chutné mleté náplně obalené v bohaté omáčce je prostě neodolatelná. Tento recept vyžaduje trochu času a trpělivosti, ale výsledek rozhodně stojí za to!

Exotické kuřecí kari se zeleninou a rýží basmati

Tento recept na kuřecí kari se zeleninou je naprostou nutností pro všechny milovníky exotické kuchyně. Skvěle zakulacené, s jemnou pikantností a svěží chutí pikantního koření, přinášejí na stůl barvu a chuť - skutečný požitek pro chuťové buňky! Jako vášnivý kuchař jsem mezitím vyzkoušel mnoho kari pokrmů, ale toto kuřecí kari vždy upoutá pozornost zejména mých hostů.

Domácí red Curry

Red Curry recept je tradiční thajské jídlo, které se vyznačuje pikantními chutěmi a aromatickými vůněmi. Jde o směs zeleniny a masa, které se dusí v kořeněném mléce kokosového ořechu. Tento recept je ideálním jídlem pro milovníky pálivých pokrmů.

Podobné recepty

Řízek se smetanou a rajčatovou omáčkou

Miluji modernizaci klasických jídel a tento recept na řízky je toho dokonalým příkladem. Místo tradičního vídeňského řízku jsem do něj přidala sladkou a pikantní omáčku, která dává tomuto pokrmu zcela nový rozměr. Vařila jsem ho už několikrát a pokaždé byl výsledek neuvěřitelně nadšený.

"Arroz con Pollo" (kuře s rýží) - tradiční latinskoamerické jídlo

Arroz con Pollo je španělský recept, který jsem dělala mnohokrát a patří k nejoblíbenějším v mé rodině. Jistě je to lahodná směs kuřecího masa, koření a šťavnaté rýže, která dělá ten pravý rozdíl. každá porce je dobrodružným výletem do Latinské Ameriky. Takže pokud jste připraveni ponořit se do andaluské kuchyně, pojďme začít!

Farmářský řízek po babičkovsku

Tento recept mám od své milované babičky, která jako zkušená kuchařka vždy připravovala ve své malé kuchyni kouzelná jídla. Díky výrazné chuti a křupavé obloze jsou BauernSchnitzel mým nejoblíbenějším pokrmem. A nejlepší na něm je, že je tak snadný na přípravu, že bude mít naprostý úspěch i ve vaší kuchyni.

Krémové dušené krůtí maso s houbami

Krůtí guláš na smetaně s houbami je jídlo, které vždycky ráda připravuji, zejména když pozvu své přátele na příjemnou večeři. Křehká krůtí prsa se skvěle doplňují se smetanovou omáčkou a houbami a nabízejí neuvěřitelný chuťový zážitek. Ke krémovým krůtím plátkům se skvěle hodí čerstvý chléb, rýže nebo těstoviny.

Pánev se savojským zelím s bramborami a slaninou

Úžasně jednoduchý, ale přesto chutný smažený pokrm ze zelí je něco, co vždycky podávám své rodině, když klesne teplota. Tento pokrm připravený z čerstvého zelí a aromatického koření je skutečnou lahůdkou. Naštěstí je těžké tento recept zkazit, protože ingredience a kroky jsou snadno pochopitelné a jednoduché na dodržování. Zde je recept, který vždy používám.

Domácí rolády z hlávkového zelí

Tento tradiční recept na roládu z kapusty je jedním z mých nejoblíbenějších jídel, které ráda dělám znovu a znovu. Kombinace křupavého zelí a chutné mleté náplně obalené v bohaté omáčce je prostě neodolatelná. Tento recept vyžaduje trochu času a trpělivosti, ale výsledek rozhodně stojí za to!

Exotické kuřecí kari se zeleninou a rýží basmati

Tento recept na kuřecí kari se zeleninou je naprostou nutností pro všechny milovníky exotické kuchyně. Skvěle zakulacené, s jemnou pikantností a svěží chutí pikantního koření, přinášejí na stůl barvu a chuť - skutečný požitek pro chuťové buňky! Jako vášnivý kuchař jsem mezitím vyzkoušel mnoho kari pokrmů, ale toto kuřecí kari vždy upoutá pozornost zejména mých hostů.

Domácí red Curry

Red Curry recept je tradiční thajské jídlo, které se vyznačuje pikantními chutěmi a aromatickými vůněmi. Jde o směs zeleniny a masa, které se dusí v kořeněném mléce kokosového ořechu. Tento recept je ideálním jídlem pro milovníky pálivých pokrmů.

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Cizrna

17 recepty

Masové pokrmy

1140 recepty

Dezert

1592 recepty

Snídaně

490 recepty

Dorty

282 recepty

Zapečené

384 recepty

Mascarpone

100 recepty

Pečení

1810 recepty