INZERCE

Zdroj: Alex Rath for Getty Images

Hovězí roláda z trouby

Tradiční německé jídlo, které potěší váš jemný čich. Tyto hovězí rolády se pomalu pečou v troubě, aby se zajistilo, že maso je měkké a šťavnaté, zatímco náplň je prostoupena chutí slaniny, cibule a okurek

INZERCE

Ingredience

porce
4

Rouladen

  • 4 Kusy Hovězí roláda Přidáno do
  • 4 Kusy plátky slaniny Přidáno do
  • 4 Kusy Nakládané okurky Přidáno do
  • 2 Kusy Cibule Přidáno do
  • 4 KL Hořčice Přidáno do
  • 1 KL sůl Přidáno do
  • 1 KL pepř Přidáno do

Omáčka

  • 500 ml hovězí vývar Přidáno do
  • 1 KL rajčatové pyré Přidáno do
  • 1 KL Mouka Přidáno do
INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

1. Pro recept na hovězí rolády z trouby předehřejte troubu na 200 stupňů. Zatímco se trouba předehřívá, připravte si ingredience. Nakrájejte cibuli, slaninu a okurky na proužky a dejte je stranou.

2. Krok

2. Vezměte své rolády a potřete je z obou stran hořčicí, než je ochutíte solí a pepřem. Na každý rolád položte proužky slaniny, cibule a okurek a pevně je zatočte. Každý rolád připevněte kuchyňským provázkem nebo jehlami na rolády.

3. Krok

3. Položte své rolády do pekáčku a opečte je z každé strany, dokud nezhnědnou. Poté přidejte hovězí vývar a protlak a rolády posypte trochou mouky.

4. Krok

4. Dejte pánvi do předehřáté trouby a dusit špalíčky 90 minut. Špalíčky otáčejte každých 30 minut, abyste se ujistili, že se vaří rovnoměrně na obou stranách.

5. Krok

5. Vyjměte pánvi z trouby a nechte hovězí rolády odpočívat několik minut před podáváním. Rolády můžete podávat s bramborovou kaší nebo červeným zelím. Dobrou chuť!

Podobné recepty

Syrová roláda

Jednoduchá syrová roláda, která se hodí jako předkrm nebo příloha k hlavnímu chodu.

Vepřová roláda z plece

Chutný tradiční český recept. Vepřová roláda je výborný tip na nedělní oběd. Plec je pro výrobu rolády nejvhodnější, má totiž správnou strukturu masa. Roláda by měla být pěkně vláčná a chutná, proto je důležitá správná příprava a dobře vybrané suroviny.

Kančí roláda se sýrem a špenátem

Chutná kančí roláda plněná sýrem a špenátem je ideální volbou jako hlavní jídlo. Je jednoduchá na přípravu a jistě si ji oblíbí všichni členové vaší rodiny.

Zlodějský hrnec s mletým masem rustikální jídlo na večírek

Tento vydatný recept na loupežnický guláš vaří naše rodina již po několik generací. Není nic lepšího než se sejít s blízkými a vychutnat si tento lahodný, sytý guláš. Za ta léta jsem ho připravila nesčetněkrát a vždycky je to hit, zejména v chladných zimních měsících. Dá se připravit i venku na otevřeném ohni.

Mexické kuře Mole Poblano s čokoládovou omáčkou

Mole Poblano je vynikající mexická specialita, kterou pravidelně připravuji pro svou rodinu. Kuřecí stehna jsou dušená v pikantní omáčce s čokoládou, která dělá tento pokrm tak výjimečným. Vyzkoušejte tento zajímavý recept na mexické kuře a zamilujete si ho!

Hovězí rolády

Hovězí rolády jsou oblíbenou klasikou německé kuchyně. Tento recept tuto klasiku posouvá na novou úroveň. Budete je milovat!

Medailónky z jeleního s brusinkovou omáčkou

Toto hojné sváteční jídlo je perfektní pro speciální příležitosti. Šťavnaté jelení medailónky jsou dokonale doplněny sladko-kyselou brusinkovou omáčkou.

Bramboráky s kuřecí směsí

Kuřecí směs na bramboráky jsou skvělým tradičním českým jídlem a jejich kombinace s kuřecím masem a zeleninou přinese nejen výživný, ale i lahodný pokrm. Vaření těchto vynikajících bramboráků s kuřecí směsí je snadné a rychlé, ideální pro rušné dny.

Podobné recepty

Syrová roláda

Jednoduchá syrová roláda, která se hodí jako předkrm nebo příloha k hlavnímu chodu.

Vepřová roláda z plece

Chutný tradiční český recept. Vepřová roláda je výborný tip na nedělní oběd. Plec je pro výrobu rolády nejvhodnější, má totiž správnou strukturu masa. Roláda by měla být pěkně vláčná a chutná, proto je důležitá správná příprava a dobře vybrané suroviny.

Kančí roláda se sýrem a špenátem

Chutná kančí roláda plněná sýrem a špenátem je ideální volbou jako hlavní jídlo. Je jednoduchá na přípravu a jistě si ji oblíbí všichni členové vaší rodiny.

Zlodějský hrnec s mletým masem rustikální jídlo na večírek

Tento vydatný recept na loupežnický guláš vaří naše rodina již po několik generací. Není nic lepšího než se sejít s blízkými a vychutnat si tento lahodný, sytý guláš. Za ta léta jsem ho připravila nesčetněkrát a vždycky je to hit, zejména v chladných zimních měsících. Dá se připravit i venku na otevřeném ohni.

Mexické kuře Mole Poblano s čokoládovou omáčkou

Mole Poblano je vynikající mexická specialita, kterou pravidelně připravuji pro svou rodinu. Kuřecí stehna jsou dušená v pikantní omáčce s čokoládou, která dělá tento pokrm tak výjimečným. Vyzkoušejte tento zajímavý recept na mexické kuře a zamilujete si ho!

Hovězí rolády

Hovězí rolády jsou oblíbenou klasikou německé kuchyně. Tento recept tuto klasiku posouvá na novou úroveň. Budete je milovat!

Medailónky z jeleního s brusinkovou omáčkou

Toto hojné sváteční jídlo je perfektní pro speciální příležitosti. Šťavnaté jelení medailónky jsou dokonale doplněny sladko-kyselou brusinkovou omáčkou.

Bramboráky s kuřecí směsí

Kuřecí směs na bramboráky jsou skvělým tradičním českým jídlem a jejich kombinace s kuřecím masem a zeleninou přinese nejen výživný, ale i lahodný pokrm. Vaření těchto vynikajících bramboráků s kuřecí směsí je snadné a rychlé, ideální pro rušné dny.

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Cizrna

16 recepty

Masové pokrmy

1133 recepty

Dezert

1578 recepty

Zapečené

382 recepty

Snídaně

484 recepty

Oběd

2275 recepty

Mascarpone

99 recepty

Dorty

274 recepty