:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/JWGsbupM0GVVSvbvXe1h/0c9d90bc02d36294486bfca584e0bd.jpeg)
Zdroj: Facebook - Varenie je radosť.
Droby
Ingredience
- 800 g brambory
- 200 g Vepřový bok nebo škvarky
- mletý černý pepř
- sůl
- sušená majoránka
- cibule
- česnek
- 1 m Vepřové střeva
Nejnovější letáky
Výživové hodnoty a cena
Postup
Nejprve nastrouháme brambory a upečeme vepřový bok s cibulí. Upečený bok nebo škvarky rozmixujeme. Poté přidáme koření, sůl a trochu česneku.
Střeva si nakrájíme přibližně na délku 20 cm a z jedné strany buď zavážeme nebo zacvakneme špejlí.
Můžeme začít plnit střeva připravenou směsí. Po naplnění je uzavřeme i z druhé strany.
Naplněné střeva vložíme do vařící vody. Nedusíme je dlouho, aby se nám neroztrhaly. Uvařené vnitřnosti si můžeme opečt na oleji.
Sdílejte recept s ostatními
Reels
NovéNejnovější recepty
Nejnovější recepty
Reels
NovéOblíbené recepty
Hlavní kategorie
Droby
Nejprve nastrouháme brambory a upečeme vepřový bok s cibulí. Upečený bok nebo škvarky rozmixujeme. Poté přidáme koření, sůl a trochu česneku.
Střeva si nakrájíme přibližně na délku 20 cm a z jedné strany buď zavážeme nebo zacvakneme špejlí.
Můžeme začít plnit střeva připravenou směsí. Po naplnění je uzavřeme i z druhé strany.
Naplněné střeva vložíme do vařící vody. Nedusíme je dlouho, aby se nám neroztrhaly. Uvařené vnitřnosti si můžeme opečt na oleji.
Jak jste tento recept připravili?