Vepřové maso

Vepřové maso - chutné a jednoduché recepty

34 recepty

Prohlédněte si ty nejlahodnější recepty z kategorie vepřové maso. Zde najdete 34 skvělých receptů, z nichž si vybere zaručeně každý. Jak dlouho v kuchyni strávíte při přípravě receptů z kategorie vepřové maso závisí na náročnosti postupu. V průměru počítejte s 20 - 180 minutami. Pro každého, kdo hledá inspiraci, doporučujeme - Masové koule k rajské, Křupavé pečené koleno, Rychlý domácí špíz, Tradiční velikonoční nádivka. Osvědčená klasika. Patří k naším nejvyhledávanějším a nejoblíbenějším receptům. Úspěch zaručen!

Mis-Mas
Mis-Mas
Náhled receptu Masové kuličky v cibulově-jablečné omáčce
Photorecipe

Masové kuličky v cibulově-jablečné omáčce

Tento recept mám moc ráda pro jeho variabilitu. Můžete si ho kombinovat či už bez těstovin s chlebem, nebo těstoviny s omáčkou samotné, případně kuličky s jinou přílohou. Posuďte sami 😉

Vepřová panenka na grilu

Grilovaná vepřová panenka je chutné a jednoduché jídlo, které lze připravit na grilu nebo v troubě. Skvěle chutná s limetkou.

Žebra na grilu

Recept na vepřová žebírka připravovaná na grilu.

Karbanátky z vepřového masa

Oblíbený nedělní oběd

Vepřový perkelt

Náš oblíbený vepřový perkelt

Hovězí maso s hřiby a vínem

Je to jednoduchý recept a maso s omáčkou je lahodné chuti.

Žebra na grilu

Sladko pálivé grilované žebra

Obrácené vepřové řízky z trouby

Velmi rádi připravujeme tyto šťavnaté obrácené vepřové řízky, nazývají se obrácené, protože se nejprve obalí ve strouhance a poté v vejci. Jsou nádherně jemné a velmi šťavnaté. V kombinaci s čerstvou zeleninou jsou vynikající.

Uzená polévka s kroupy

Krúpová polievka s údeným.

Boží milosti s rumem

Boží milosti patří k tradičním masopustním sladkostem.
Iwa
Iwa
Náhled receptu Ravioli plněné masem
Videorecept

Ravioli plněné masem

Ravioli jsou italské těstoviny plněné mletým masem a nastrouhaným parmezánem.

Nejlepší segedínský guláš

Pro mě to je jednoznačně nejlepší recept na segedínský guláš, který se se mnou podělila moje babička.

Segedínský guláš

Pokrmy s kysaným zelím jsou velmi oblíbené, proto bychom měli vyzkoušet připravit i pravý segedínský guláš.

Vepřová panenka ve slaninovém kabátku

Vynikající a šťavnatý panenka obalená v slanině. Podávejte ji s bramborovou kaší a červenou cibulí.

Tradiční velikonoční nádivka

Originální recept na velikonoční nádivku.
Iwa
Iwa
Náhled receptu Holandský řízek
Videorecept

Holandský řízek

Holanský řízek je směs mletého masa a sýra. Můžeme použít vepřové maso nebo směs vepřového a hovězího masa v poměru 2 : 1.
INZERCE