INZERCE

Zdroj: GMVozd from Getty Images Signature

Vepřový guláš s chlebem

Tradiční vepřový guláš, který nejlépe chutná s chlebem.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g vepřového masa Přidáno do
  • 2 kus střední cibule Přidáno do
  • 3 stroužky Česnek Přidáno do
  • 2 kus Střední mrkev Přidáno do
  • 2 kus Peppers Přidáno do
  • 500 ml Hovězí vývar Přidáno do
  • 2 pl Sladká paprika Přidáno do
  • Sůl a černý pepř podle chuti Přidáno do
  • 2 pl oleje Přidáno do
  • 1 pl Máslo Přidáno do
  • Chléb k podávání Přidáno do
INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

Nejprve si připravte všechny ingredience. Maso nakrájejte na kostičky, cibuli, česnek, mrkev a papriku nakrájejte nadrobno.

2. Krok

Na pánvi rozehřejte olej a máslo, přidejte maso, cibuli a česnek. Smažte asi 10 minut, dokud maso nezhnědne a cibule nezezlátne.

3. Krok

Poté přidejte papriku, mrkev, sladkou papriku, sůl a pepř. Vše promíchejte a nechte dusit dalších 10 minut.

4. Krok

Nakonec přidejte hovězí vývar, přikryjte pokličkou a nechte vařit asi hodinu a půl, dokud maso zcela nezměkne. Během tohoto kroku je důležité občas zamíchat, aby se guláš nepřipálil. Současně podle potřeby přidávejte vodu.

5. Krok

Guláš podávejte horký s chlebem.

Podobné recepty

Hovězí guláš s těstovinami

Perfektní recept na dušené hovězí maso s těstovinami, které obvykle připravuji pro zvláštní události.

Hovězí guláš s noky

Tradiční hovězí guláš s přílohou z noků.

Klopsy z mletého masa

Tradiční recept na klopsy z mletého mäsa, který je oblíbený nejen mezi dětmi. Tentokrát vám představíme klopsy ve vynikající omáčce.

Kančí guláš, staročeský poctivý recept

Kančí guláš je vynikající a sytý pokrm, který se hodí na chladné zimní dny. Jeho chuť je typická pro českou kuchyni a sklízí velký úspěch u milovníků zvěřiny.

Vepřový guláš z krkovice

Miluji tradiční českou kuchyni a jeden z mých oblíbených pokrmů je vepřový guláš z krkovice.

Vepřový guláš - poctivá hospodská klasika

Vepřový guláš je tradiční české jídlo, oblíbená hospodská klasika se šťavnatým vepřovým masem, kořenovou zeleninou a kořením.

Kořeněný divočák guláš

Klasický divočák guláš, připravený s červeným vínem, kořenovou zeleninou a čerstvými bylinkami. Ideální pro chladné zimní dny a zvláštní příležitosti.

Nejlepší segedínský guláš

Pro mě to je jednoznačně nejlepší recept na segedínský guláš, který se se mnou podělila moje babička.

Podobné recepty

Hovězí guláš s těstovinami

Perfektní recept na dušené hovězí maso s těstovinami, které obvykle připravuji pro zvláštní události.

Hovězí guláš s noky

Tradiční hovězí guláš s přílohou z noků.

Klopsy z mletého masa

Tradiční recept na klopsy z mletého mäsa, který je oblíbený nejen mezi dětmi. Tentokrát vám představíme klopsy ve vynikající omáčce.

Kančí guláš, staročeský poctivý recept

Kančí guláš je vynikající a sytý pokrm, který se hodí na chladné zimní dny. Jeho chuť je typická pro českou kuchyni a sklízí velký úspěch u milovníků zvěřiny.

Vepřový guláš z krkovice

Miluji tradiční českou kuchyni a jeden z mých oblíbených pokrmů je vepřový guláš z krkovice.

Vepřový guláš - poctivá hospodská klasika

Vepřový guláš je tradiční české jídlo, oblíbená hospodská klasika se šťavnatým vepřovým masem, kořenovou zeleninou a kořením.

Kořeněný divočák guláš

Klasický divočák guláš, připravený s červeným vínem, kořenovou zeleninou a čerstvými bylinkami. Ideální pro chladné zimní dny a zvláštní příležitosti.

Nejlepší segedínský guláš

Pro mě to je jednoznačně nejlepší recept na segedínský guláš, který se se mnou podělila moje babička.

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Cizrna

17 recepty

Masové pokrmy

1140 recepty

Dezert

1592 recepty

Zapečené

384 recepty

Snídaně

490 recepty

Dorty

282 recepty

Mascarpone

100 recepty

Pečení

1810 recepty