INZERCE
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/7YQIsJ_nFUyEwVEElhLV/15adcbf67804f24cc7c676081e085f.png)
Trhané hovězí maso
Trhané hovězí je tradiční jídlo amerického Jihu, které se ale se svou nevšední chutí a jednoduchostí přípravy stalo oblíbeným jídlem po celém světě. Pomalým vařením se z hovězího masa stává nádherně jemné a šťavnaté jídlo, které se rozpadá při sebemenším doteku.
      INZERCE
   
Ingredience
porce  
4
 - 1 kg hovězí plec
- sůl, pepř
- 2 Lžíce oleje
- 1 cibule
- 4 stroužky česneku
- 1 lžička mleté papriky
- 2 lžíce chilli koření
- 1 l vody
- 4 housky na podávání
Nejnovější letáky
      INZERCE
   
Postup
 360 min.
1. Krok 
  Maso osolíme a opepříme z obou stran.
2. Krok 
  Na rozehřátém oleji ho ze všech stran opečeme.
3. Krok 
  Opečené maso vyjmeme, na stejném oleji osmahneme nakrájenou cibuli a česnek.
4. Krok 
  Přidáme papriku, chilli a osmahneme.
5. Krok 
  Maso vložíme zpět do hrnce, zalijeme vodou, případně vývarem a necháme na mírném ohni dusit 5-6 hodin.
6. Krok 
  Hotové maso vyjmeme, roztrháme vidličkou na malé kousky.
7. Krok 
  Podáváme v houšce nebo jako přílohu k bramborům.
8. Krok 
  Trhané hovězí maso recept je u konce!














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/gxrBzDK4-R9U9hgnghWq/933e012dda2d16e2493ace7c586eea.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/oRlzhvnQzlw5uJ-paejB/6b34a4e1cc7db34670d1bba997d7ac.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/SbEV81vNHJmWylwEKyOp/d841bd7fb490ce1df8d402fa24c306.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/fCHQKQPBuqmdQxffwc3m/dd7df2332ecda5b2f36e6478a856ba.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/DJSe7rIug28aw3K_pSrc/b5b5544497818c87454e7d67625a97.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/86mwleC_sbvMw7dVXdEO/6a207129c4d282bfc9f66425058409.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/JpXf5zEKqu-x4UhKO0rD/3e658a3e90ee343838d3538735a763.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/JiW_BnR-tJ1oOEE4E2zq/59af4fda7452fdc3b539142c2bf712.jpeg)











