INZERCE

Segedínský guláš

Pokrmy s kysaným zelím jsou velmi oblíbené, proto bychom měli vyzkoušet připravit i pravý segedínský guláš.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 12 kg Kysané zelí Přidáno do
  • 1 ks cibule Přidáno do
  • 1 strouček česnek Přidáno do
  • 60 dkg Vepřová plec Přidáno do
  • 1 zakysaná smetana Přidáno do
  • Sůl Přidáno do
  • Mleté černé koření Přidáno do
  • 1 čl kmín Přidáno do
  • bobkový list Přidáno do
  • 2 čl Mletá červená paprika Přidáno do
  • 1 pl olej Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Větší hrnec si rozpalte s olejem, přidáme nasekanou cibuli a česnek, osmažíme. Přidáme na kostky nakrájené vepřové plece. Maso zatáhneme, když je hnědé přidáme koření, sůl, majoránku, mletou červenou papriku a bobkový list.

2. Krok

Maso podlijeme vodou a dusíme do měkka. K dusenému masu přidáme opláchnuté a na menší kousky pokrájené kyselé zelí. Společně dusíme alespoň 10 minut.

3. Krok

Na závěr si jen dochutíme segedínský guláš s kyselou smetanou. Případně přisolíme podle chuti. Nejlepší chutná s knedlíkem.

Podobné recepty

Nejlepší segedínský guláš

Pro mě to je jednoznačně nejlepší recept na segedínský guláš, který se se mnou podělila moje babička.

Nejlepší kysané zelí

Nejlepší kysané zelí s masem.

Maďarský guláš

Existuje mnoho receptů na originální maďarský guláš. Pro nás je pravý maďarský guláš mírně pikantní a krásně tmavý.

Vepřový guláš - poctivá hospodská klasika

Vepřový guláš je tradiční české jídlo, oblíbená hospodská klasika se šťavnatým vepřovým masem, kořenovou zeleninou a kořením.

Hovězí guláš s noky

Tradiční hovězí guláš s přílohou z noků.

Kuřecí perkelt

Rychlý, lehký a plný chuti - perkelt z kuřecích prsou, toto jídlo bylo první, které jsem se naučil uvařit a vařím perkelt pravidelně 2-3 krát za měsíc. Vynikající kuřecí perkelt s koleny.

Vynikající jelení guláš

Dokonalý jelení guláš vařený s brusinkami, zeleninou, vínem a knedlíkem.

Klasický bramborový guláš (buřtguláš)

Perfektní recept, musíte vyzkoušet! Jednoduchý a chutný buřtguláš bez hovězího masa, s párkem/klobáskou, je skvělou volbou pro každodenní vaření nebo pro rychlou večeři.

Podobné recepty

Nejlepší segedínský guláš

Pro mě to je jednoznačně nejlepší recept na segedínský guláš, který se se mnou podělila moje babička.

Nejlepší kysané zelí

Nejlepší kysané zelí s masem.

Maďarský guláš

Existuje mnoho receptů na originální maďarský guláš. Pro nás je pravý maďarský guláš mírně pikantní a krásně tmavý.

Vepřový guláš - poctivá hospodská klasika

Vepřový guláš je tradiční české jídlo, oblíbená hospodská klasika se šťavnatým vepřovým masem, kořenovou zeleninou a kořením.

Hovězí guláš s noky

Tradiční hovězí guláš s přílohou z noků.

Kuřecí perkelt

Rychlý, lehký a plný chuti - perkelt z kuřecích prsou, toto jídlo bylo první, které jsem se naučil uvařit a vařím perkelt pravidelně 2-3 krát za měsíc. Vynikající kuřecí perkelt s koleny.

Vynikající jelení guláš

Dokonalý jelení guláš vařený s brusinkami, zeleninou, vínem a knedlíkem.

Klasický bramborový guláš (buřtguláš)

Perfektní recept, musíte vyzkoušet! Jednoduchý a chutný buřtguláš bez hovězího masa, s párkem/klobáskou, je skvělou volbou pro každodenní vaření nebo pro rychlou večeři.

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Snídaně

456 recepty

Oběd

2202 recepty

Pečivo

477 recepty

Cizrna

15 recepty

Saláty

203 recepty

Dorty

266 recepty

Masové pokrmy

1103 recepty

Zapečené

378 recepty