INZERCE

Zdroj: Canva

Nadýchané bramboráky

Bramborové placky jsou klasickým pokrmem, na kterém si pochutnávají již celé generace. Tento snadno použitelný recept vytvoří z bramborových lupínků, vajec a jednoduchého koření nadýchané, zlatavé bramboráky, které potěší vaše chuťové pohárky!

INZERCE

Ingredience

porce
2
  • 4 středně velké brambory Přidáno do
  • 1 středně velká cibule Přidáno do
  • 1 vejce Přidáno do
  • 2 Lžíce mouky Přidáno do
  • pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

20 min.
1. Krok

Brambory nastrouhejte a nechte je pár minut odkapat.

2. Krok

Cibuli nakrájejte na jemné kostičky.

3. Krok

Vejce rozšlehejte a smíchejte s nastrouhanými brambory, cibulí, moukou, solí a pepřem.

4. Krok

Roztavte tuk v pánvi a lžící nabírejte těsto a vkládejte jej do roztaveného tuku.

5. Krok

Smažte bramboráky z obou stran pěkně dozlatova.

6. Krok

Hotové bramboráky osolte a opepřete.

7. Krok

Podávejte horké s kečupem nebo tatarkou.

8. Krok

Bramboráky jsou vynikajícím pokrmem, který má široké spektrum využití. Tyto jednoduché placky se snadno připravují a jsou vždy hitem na stole. Pro výrobu bramboráků nepotřebujete žádné speciální suroviny, takže je můžete připravovat kdykoliv budete chtít. Vyzkoušejte tento jednoduchý recept a udělejte si radost!

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Masové pokrmy

1174 recepty

Cizrna

17 recepty

Dezert

1636 recepty

Dorty

291 recepty

Snídaně

511 recepty

Smoothies

27 recepty

Pečení

1877 recepty

Rýže

155 recepty

Mascarpone

100 recepty