INZERCE

Zdroj: Pixabay

Lahodná smetanová žampionová omáčka

Tato omáčka je jednoduchá na přípravu a plná šťavnatých žampionů v krémové smetanové omáčce.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g žampionů Přidáno do
  • 2 stroužky česneku Přidáno do
  • 100 ml smetany Přidáno do
  • 2 Lžíce máslo Přidáno do
  • 1 Lžíce hladké mouky Přidáno do
  • a sůl pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.

Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Na pánvi rozehřejeme máslo a osmahneme nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme žampiony a osmahneme dokud nezměknou. Přidáme hladkou mouku a smetanu a vaříme dokud se omáčka nezhoustne. Osolíme a opepříme podle chuti. Pokud máte rádi, můžete přidat také kmín.

Podobné recepty

Tradiční dušený špenát s česnekem

Tento recept na dušený špenát je jednoduchý a rychlý, ale plný chuti. Je skvělý jako příloha k masu nebo jako samostatný pokrm s trochou kvalitního sýra.

Houby smetanová omáčka recept

Tento recept znám z dětství, kdy moje babička dělávala krémovou houbovou omáčku, kterou jsme všichni milovali. Od té doby používám její recept jako svou tajnou zbraň na rychlé, snadné a chutné jídlo, které se vždycky povede. Ať už se podává na těstoviny, maso nebo zeleninu, tato krémová houbová omáčka je vždycky hitem.

Dušené zelí našich babiček

Připravte si klasické dušené zelí, jako znáte z kuchyně našich babiček. Tento recept je úplná klasika, která se dá vždy obměnit podel chuti - například přidáním kmínu.

Přízdoba z čerstvé houbové omáčky

Houbová omáčka je skutečným vrcholem a v mé rodině je klasikou. Je to recept, který jsem v průběhu let zdokonalil a který se vždy dobře povede. Krémová konzistence, pikantní chuť hub a dokonalé koření dělají z této omáčky dokonalý doplněk k mnoha pokrmům. Ať už k těstovinám, masu nebo zelenině - houbová omáčka se vždycky hodí.

Jemný domácí hummus z cizrny

Pokud hledáte zdravou a chutnou přílohu, kterou můžete připravit snadno a rychle doma, pak je tento recept na hummus z cizrny pro vás ideální volbou. Je plný bohatých chutí a je to skvělá alternativa k běžným pomazánkám.

Špagety aglio olio e peperoncino

Špagety aglio olio e peperoncino je jednoduchá a úplná klasika na italské těstoviny. Stačí jen několik jednoduchých ingrediencí, na kterých určitě nešetřete.

Omáčka Alfredo na těstoviny

Kremová, bohatá a lahodná, italská omáčka Alfredo se tradičně skládá z másla, smetany a Parmezánu. Tento recept je jednoduchý na přípravu a skvěle se hodí k druhům těstovin, jako je fettuccine.

Podobné recepty

Tradiční dušený špenát s česnekem

Tento recept na dušený špenát je jednoduchý a rychlý, ale plný chuti. Je skvělý jako příloha k masu nebo jako samostatný pokrm s trochou kvalitního sýra.

Houby smetanová omáčka recept

Tento recept znám z dětství, kdy moje babička dělávala krémovou houbovou omáčku, kterou jsme všichni milovali. Od té doby používám její recept jako svou tajnou zbraň na rychlé, snadné a chutné jídlo, které se vždycky povede. Ať už se podává na těstoviny, maso nebo zeleninu, tato krémová houbová omáčka je vždycky hitem.

Dušené zelí našich babiček

Připravte si klasické dušené zelí, jako znáte z kuchyně našich babiček. Tento recept je úplná klasika, která se dá vždy obměnit podel chuti - například přidáním kmínu.

Přízdoba z čerstvé houbové omáčky

Houbová omáčka je skutečným vrcholem a v mé rodině je klasikou. Je to recept, který jsem v průběhu let zdokonalil a který se vždy dobře povede. Krémová konzistence, pikantní chuť hub a dokonalé koření dělají z této omáčky dokonalý doplněk k mnoha pokrmům. Ať už k těstovinám, masu nebo zelenině - houbová omáčka se vždycky hodí.

Jemný domácí hummus z cizrny

Pokud hledáte zdravou a chutnou přílohu, kterou můžete připravit snadno a rychle doma, pak je tento recept na hummus z cizrny pro vás ideální volbou. Je plný bohatých chutí a je to skvělá alternativa k běžným pomazánkám.

Špagety aglio olio e peperoncino

Špagety aglio olio e peperoncino je jednoduchá a úplná klasika na italské těstoviny. Stačí jen několik jednoduchých ingrediencí, na kterých určitě nešetřete.

Omáčka Alfredo na těstoviny

Kremová, bohatá a lahodná, italská omáčka Alfredo se tradičně skládá z másla, smetany a Parmezánu. Tento recept je jednoduchý na přípravu a skvěle se hodí k druhům těstovin, jako je fettuccine.

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Masové pokrmy

1090 recepty

Snídaně

448 recepty

Saláty

199 recepty

Zapečené

377 recepty

Oběd

2171 recepty

Pečivo

475 recepty

Dorty

256 recepty