INZERCE

Zdroj: Pixabay

Kančí guláš, staročeský poctivý recept

Kančí guláš je vynikající a sytý pokrm, který se hodí na chladné zimní dny. Jeho chuť je typická pro českou kuchyni a sklízí velký úspěch u milovníků zvěřiny.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 kg kančího masa Přidáno do
  • 2 stroužky česneku Přidáno do
  • 2 Lžíce sladké papriky Přidáno do
  • 1 Lžíce pálivé papriky Přidáno do
  • 2 Lžíce mouky Přidáno do
  • 1 litr vývaru Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • pepř Přidáno do
  • 1 Lžíce oleje Přidáno do
INZERCE

Postup

90 min.
1. Krok

Na rozpáleném oleji osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli a česnek.

2. Krok

Přidáme na kostičky nakrájené kančí maso a smažíme dozlatova.

3. Krok

Přisypeme mouku, sladkou a pálivou papriku a smažíme dalších 5 minut.

4. Krok

Přilijeme vývar, osolíme a opepříme a dusíme pod pokličkou na mírném plameni cca 1,5 hodiny, až maso změkne.

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Masové pokrmy

1175 recepty

Cizrna

17 recepty

Dezert

1636 recepty

Dorty

291 recepty

Snídaně

511 recepty

Smoothies

27 recepty

Pečení

1877 recepty

Rýže

155 recepty

Mascarpone

101 recepty