INZERCE

Zdroj: Pixabay

Kančí guláš, staročeský poctivý recept

Kančí guláš je vynikající a sytý pokrm, který se hodí na chladné zimní dny. Jeho chuť je typická pro českou kuchyni a sklízí velký úspěch u milovníků zvěřiny.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 kg kančího masa Přidáno do
  • 2 stroužky česneku Přidáno do
  • 2 Lžíce sladké papriky Přidáno do
  • 1 Lžíce pálivé papriky Přidáno do
  • 2 Lžíce mouky Přidáno do
  • 1 litr vývaru Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • pepř Přidáno do
  • 1 Lžíce oleje Přidáno do
INZERCE

Postup

90 min.
1. Krok

Na rozpáleném oleji osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli a česnek.

2. Krok

Přidáme na kostičky nakrájené kančí maso a smažíme dozlatova.

3. Krok

Přisypeme mouku, sladkou a pálivou papriku a smažíme dalších 5 minut.

4. Krok

Přilijeme vývar, osolíme a opepříme a dusíme pod pokličkou na mírném plameni cca 1,5 hodiny, až maso změkne.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Sušení

28 recepty

Rýže

176 recepty

Dršťky

118 recepty

Saláty

267 recepty

Mascarpone

131 recepty

Vánoční

84 recepty

Dýně

51 recepty

Snídaně

664 recepty

Oběd

2815 recepty

Pečivo

534 recepty

Masové pokrmy

1380 recepty