INZERCE

Zdroj: phbcz from Getty Images

Hovězí guláš s těstovinami

Perfektní recept na dušené hovězí maso s těstovinami, které obvykle připravuji pro zvláštní události.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g Hovězí maso Přidáno do
  • 2 stroužky Česnek Přidáno do
  • 2 kus Cibule Přidáno do
  • 1 kus červené papriky Přidáno do
  • 1 kus zelený pepř Přidáno do
  • 3 kus Mrkev Přidáno do
  • 2 lžíce Sladká paprika Přidáno do
  • 750 ml Hovězí vývar Přidáno do
  • 250 g Těstoviny Přidáno do
  • sůl a pepř Přidáno do
  • olej Přidáno do
INZERCE

Postup

90 min.
1. Krok

Maso nakrájejte na kousky o velikosti asi 3x3 cm.

2. Krok

Cibuli, česnek a papriku nakrájejte nadrobno. Mrkev nakrájejte na kolečka. Nezapomeňte, že zelenina v guláši výrazně přispěje k jeho chuti a ke konzistenci omáčky.

3. Krok

V hrnci rozehřejte olej, přidejte cibuli a česnek a restujte, dokud cibule mírně nezhnědne. V této fázi je velmi důležité pravidelně míchat, aby se cibule a česnek nepřipálily.

4. Krok

Přidejte maso, papriky a mrkev. Opékejte asi 10 minut, poté přidejte sladkou papriku, sůl a pepř podle chuti.

5. Krok

Přilijte vývar, přidejte zeleninu a pomalu vařte asi 1 hodinu.

6. Krok

Těstoviny uvařte podle návodu na obalu a poté je slijte.

Podobné recepty

Vepřový guláš s chlebem

Tradiční vepřový guláš, který nejlépe chutná s chlebem.

Hovězí guláš s noky

Tradiční hovězí guláš s přílohou z noků.

Klopsy z mletého masa

Tradiční recept na klopsy z mletého mäsa, který je oblíbený nejen mezi dětmi. Tentokrát vám představíme klopsy ve vynikající omáčce.

Kančí guláš, staročeský poctivý recept

Kančí guláš je vynikající a sytý pokrm, který se hodí na chladné zimní dny. Jeho chuť je typická pro českou kuchyni a sklízí velký úspěch u milovníků zvěřiny.

Vepřový guláš z krkovice

Miluji tradiční českou kuchyni a jeden z mých oblíbených pokrmů je vepřový guláš z krkovice.

Vepřový guláš - poctivá hospodská klasika

Vepřový guláš je tradiční české jídlo, oblíbená hospodská klasika se šťavnatým vepřovým masem, kořenovou zeleninou a kořením.

Kořeněný divočák guláš

Klasický divočák guláš, připravený s červeným vínem, kořenovou zeleninou a čerstvými bylinkami. Ideální pro chladné zimní dny a zvláštní příležitosti.

Nejlepší segedínský guláš

Pro mě to je jednoznačně nejlepší recept na segedínský guláš, který se se mnou podělila moje babička.

Podobné recepty

Vepřový guláš s chlebem

Tradiční vepřový guláš, který nejlépe chutná s chlebem.

Hovězí guláš s noky

Tradiční hovězí guláš s přílohou z noků.

Klopsy z mletého masa

Tradiční recept na klopsy z mletého mäsa, který je oblíbený nejen mezi dětmi. Tentokrát vám představíme klopsy ve vynikající omáčce.

Kančí guláš, staročeský poctivý recept

Kančí guláš je vynikající a sytý pokrm, který se hodí na chladné zimní dny. Jeho chuť je typická pro českou kuchyni a sklízí velký úspěch u milovníků zvěřiny.

Vepřový guláš z krkovice

Miluji tradiční českou kuchyni a jeden z mých oblíbených pokrmů je vepřový guláš z krkovice.

Vepřový guláš - poctivá hospodská klasika

Vepřový guláš je tradiční české jídlo, oblíbená hospodská klasika se šťavnatým vepřovým masem, kořenovou zeleninou a kořením.

Kořeněný divočák guláš

Klasický divočák guláš, připravený s červeným vínem, kořenovou zeleninou a čerstvými bylinkami. Ideální pro chladné zimní dny a zvláštní příležitosti.

Nejlepší segedínský guláš

Pro mě to je jednoznačně nejlepší recept na segedínský guláš, který se se mnou podělila moje babička.

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Cizrna

17 recepty

Masové pokrmy

1150 recepty

Dezert

1606 recepty

Zapečené

387 recepty

Snídaně

497 recepty

Dorty

288 recepty

Mascarpone

100 recepty

Pečení

1832 recepty