INZERCE
Bramborové lokše

Bramborové lokše

Jednoduchá příloha která se hodí jak na slano tak na sladké jídla

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g vařených brambor Přidáno do
  • 400 ghladká mouka Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

35 min.
1. Krok

Na lokše použijeme starší uvařené brambory.

Bramborové lokše - krok přípravy 1
2. Krok

Ty jsi nastrouháme na jemno do misky na struhadle.

Bramborové lokše - krok přípravy 1
3. Krok

Přidáme hladkou mouku a ihned vypracujeme v těsto.

Bramborové lokše - krok přípravy 1
4. Krok

To by mělo být pružné aby se dalo vyválet na tenkou placku.

Bramborové lokše - krok přípravy 1
INZERCE
5. Krok

Rozehřejeme nepřilnavou pánev a bramborou placku na ní na sucho opečeme z obou stran.

Bramborové lokše - krok přípravy 1
6. Krok

Opečené lokše jsme si zarolovali do rolky na které jsme dali podušené zelí anebo se dají posypat mletým mákem a tvarohem na sladko. Servírovaní je již podle vaší chuti.

Bramborové lokše - krok přípravy 1

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

134 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

570 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1421 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image Vojtech_Postulka

Bramborové lokše

Jednoduchá příloha která se hodí jak na slano tak na sladké jídla

35
Zápis
4
Počet porcí
Postup
1. Krok

Na lokše použijeme starší uvařené brambory.

2. Krok

Ty jsi nastrouháme na jemno do misky na struhadle.

3. Krok

Přidáme hladkou mouku a ihned vypracujeme v těsto.

4. Krok

To by mělo být pružné aby se dalo vyválet na tenkou placku.

5. Krok

Rozehřejeme nepřilnavou pánev a bramborou placku na ní na sucho opečeme z obou stran.

6. Krok

Opečené lokše jsme si zarolovali do rolky na které jsme dali podušené zelí anebo se dají posypat mletým mákem a tvarohem na sladko. Servírovaní je již podle vaší chuti.

Ingredience
500 g
vařených brambor
400
ghladká mouka