Německá kuchyně

Německá kuchyně - chutné a jednoduché recepty

7 recepty

Nejlepší nápady na recepty z kategorie Německá kuchyně na jednom místě! Přinášíme vám sbírku 7 receptů, které zaručeně zpestří váš jídelníček. Tyto recepty z kategorie Německá kuchyně se vám podaří zrealizovat do 20 - 200 minut. Každý recept vám poskytne konkrétní informace o postupu, počtu porcí a přesnějším času přípravy. Pro každého, kdo hledá inspiraci, doporučujeme - Pravé domácí špecle (spätzle), Schwarzwaldský dort, Nejlepší kysané zelí, Bulgurové rizoto s červenou řepou, uzeným tofu a borůvkami. Osvědčená klasika. Patří k naším nejvyhledávanějším a nejoblíbenějším receptům. Úspěch zaručen!

Králík po myslivecku ,,alla Cacciatora¨

Králík po myslivecku nebo také "alla Cacciatora" je klasický italský pokrm, převážně připravovaný z kuřete, který jsem si v tomto receptu připravil v mé oblíbené verzi z králíka. Králíka využijeme úplně celého, rozporcovaného na malé kousky.

Vepřový řeznícký guláš

Pořádáte domácí zabijačku nebo si rádi pochutnáte na zabijačkových specialitách? Já si pro vás připravil recept na výborný zabijačkový guláš z vepřové plece, jater, ledvinek a srdcí.

Bulgurové rizoto s červenou řepou, uzeným tofu a borůvkami

Tento recept vás překvapí svůj jednoduchostí a vůbec se v něm nemusíte bát experimentovat – třeba borůvky zaměňte za mungo klíčky nebo tofu za kozí sýr, který by tomuto receptu dodal ještě další rozměr.

Schwarzwaldský dort

Luxusní schwarzwaldský dort plný chuti třešní.
Iwa
Iwa
Náhled receptu Babiččina pečená husa
Videorecept

Babiččina pečená husa

Nejlepší kysané zelí

Nejlepší kysané zelí s masem.

Pravé domácí špecle (spätzle)

Domácí špetzle, nebo také spätzle, jsou typickým pokrmem pro Německo a Rakousko. Je to jednoduchá a rychlá příloha, která se hodí k masovým pokrmům nebo s omáčkami. Dají se připravit z několika málo ingrediencí, které máte určitě doma.
INZERCE