INZERCE
Grilované koleno

Grilované koleno

Užasné grilované koleno na venkovním grilu

INZERCE

Ingredience

porce
3
  • 3 kg vepřové koleno Přidáno do
  • 200 g mrkev Přidáno do
  • 200 g celer Přidáno do
  • 200 g cibule Přidáno do
  • 100 g křen Přidáno do
  • 100 ml sójová omáčka Přidáno do
  • 150 ml BBQ omáčka Přidáno do
  • 50 g česnek Přidáno do
  • 20 g Rozmarýn Přidáno do
  • 2 g semena fenyklu Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

300 min.
1. Krok

Koleno opláchněte pod vodou a dejte do velkého hrnce zalijte vodou přidejte kořenovou zeleninu, sojovou omáčku.

2. Krok

Vše pomalu vařte při mírném varu cca 2 až 2,5 hodiny koleno by mělo být měkké ale ne rozpadat

3. Krok

Po vyjmutí z vývaru jej dejte do nádoby a naložte do BBQ omáčky, česneku , rozmárýnu a fenyklu

4. Krok

Zabalte do alobalu a nechte odležet do druhého dne v lednici.

INZERCE
5. Krok

Poté napichněte na grilovací jehlu obalte alobalem a na mírném ohni cc 180°C pomalu pečte další 2 hodiny

Grilované koleno - krok přípravy 1
6. Krok

Sundejte alobal a cca 30 minut nechte pomalu otáčet na zlatavou barvu a křupavou kůrku

Grilované koleno - krok přípravy 1

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

134 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

570 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1422 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image Vojtech_Postulka

Grilované koleno

Užasné grilované koleno na venkovním grilu

300
Zápis
3
Počet porcí
Postup
1. Krok

Koleno opláchněte pod vodou a dejte do velkého hrnce zalijte vodou přidejte kořenovou zeleninu, sojovou omáčku.

2. Krok

Vše pomalu vařte při mírném varu cca 2 až 2,5 hodiny koleno by mělo být měkké ale ne rozpadat

3. Krok

Po vyjmutí z vývaru jej dejte do nádoby a naložte do BBQ omáčky, česneku , rozmárýnu a fenyklu

4. Krok

Zabalte do alobalu a nechte odležet do druhého dne v lednici.

5. Krok

Poté napichněte na grilovací jehlu obalte alobalem a na mírném ohni cc 180°C pomalu pečte další 2 hodiny

6. Krok

Sundejte alobal a cca 30 minut nechte pomalu otáčet na zlatavou barvu a křupavou kůrku

Ingredience
3 kg
vepřové koleno
200 g
mrkev
200 g
celer
200 g
cibule
100 g
křen
100 ml
sójová omáčka
150 ml
BBQ omáčka
50 g
česnek
20 g
Rozmarýn
2 g
semena fenyklu