Rakouská kuchyně

Rakouská kuchyně - chutné a jednoduché recepty

5 recepty

Seznamte se! Představujeme vám naše recepty z kategorie Rakouská kuchyně – vhodné na speciální příležitosti. Přinášíme vám sbírku 5 receptů, které zaručeně zpestří váš jídelníček. Pospícháte, nebo naopak si čas strávený v kuchyni užíváte? Recepty z kategorie Rakouská kuchyně vyžadují v průměru 30 - 150 minut. Přesný čas přípravy naleznete u každého receptu. Recepty jako Pravé domácí špecle (spätzle), Vídeňský bramborový salát bez majonézy, Vepřový řeznícký guláš, Masové kuličky s medvědím česnekem v rajčatové omáčce patří k našim nejpopulárnějším. Podívejte se na jejich zpracování, třeba přesvědčí i vás!

Králík po myslivecku ,,alla Cacciatora¨

Králík po myslivecku nebo také "alla Cacciatora" je klasický italský pokrm, převážně připravovaný z kuřete, který jsem si v tomto receptu připravil v mé oblíbené verzi z králíka. Králíka využijeme úplně celého, rozporcovaného na malé kousky.

Vepřový řeznícký guláš

Pořádáte domácí zabijačku nebo si rádi pochutnáte na zabijačkových specialitách? Já si pro vás připravil recept na výborný zabijačkový guláš z vepřové plece, jater, ledvinek a srdcí.

Masové kuličky s medvědím česnekem v rajčatové omáčce

Medvědí česnek se výborně hodí jak do omáček, tak i k masu nebo jako pesto k opečenému pečivu. V tomto receptu si vyzkoušíte všechny tři varianty najednou. A věřte, že výsledkem bude voňavé jídlo harmonické chuti.
Iwa
Iwa
Náhled receptu Vídeňský bramborový salát bez majonézy
Videorecept

Vídeňský bramborový salát bez majonézy

Připravte si pravý vídeňský salát, který je bez majonézy.

Pravé domácí špecle (spätzle)

Domácí špetzle, nebo také spätzle, jsou typickým pokrmem pro Německo a Rakousko. Je to jednoduchá a rychlá příloha, která se hodí k masovým pokrmům nebo s omáčkami. Dají se připravit z několika málo ingrediencí, které máte určitě doma.
INZERCE