INZERCE

Tatarský biftek

Milovníci kvalitního masa musí vyzkoušet tatarský biftek recept podle opravdových mistrů

INZERCE

Ingredience

porce
3
  • 300 g mletého hovězího masa Přidáno do
  • 1 cibule Přidáno do
  • 25 g kaparů Přidáno do
  • 50 g okurek Přidáno do
  • 1 lžička hořčice Přidáno do
  • 1 Lžíce kečupu Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • pepř podle chuti Přidáno do
  • 3 žloutky použijte čerstvá vejce Přidáno do
INZERCE

Postup

20 min.
1. Krok

Do mísy dejte maso, nakrájenou cibuli, kapary a nakrájené okurky.

2. Krok

Přidejte hořčici a kečup. Poté osolte a opepřete a dobře promíchejte.

3. Krok

Tartarský biftek vytvarujte na servírovací mísu pomocí ocelového kroužku. Pokud ho nemáte, vytvořte na talíři hromádku masa a pak ji zarovnejte lžící.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Sušení

28 recepty

Dršťky

118 recepty

Rýže

176 recepty

Vánoční

84 recepty

Mascarpone

132 recepty

Saláty

267 recepty

Masové pokrmy

1380 recepty

Čočka

37 recepty

Dýně

51 recepty

Snídaně

664 recepty

Oběd

2815 recepty