INZERCE

Šťavnatý pečený bůček

Tento šťavnatý pečený bůček by neměl uniknout pozornosti žádného milovníka masa!

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 700 gramů vepřového bůčku Přidáno do
  • 1 zázvor velikosti palce Přidáno do
  • 2 Lžíce vína na vaření Přidáno do
  • 1 celý pórek nebo jarní cibulka Přidáno do
  • 30 plátky mladého zázvoru nakrájeného na tenko Přidáno do
  • 50 gramů cukru krystal nebo bílého hnědého cukru Přidáno do
  • 2 kusy bobkových listů Přidáno do
  • 1 Úplný skořicové poupě Přidáno do
  • 1 badyán Přidáno do
  • 250 ml rýžového vína Přidáno do
  • 125 ml lehké sójové omáčky Přidáno do
  • 4 Lžíce tmavé sójové omáčky Přidáno do
  • voda Přidáno do
INZERCE

Postup

90 min.
1. Krok

Vepřové maso povařte 10 minut a odstraňte pěnu.

2. Krok

Vepřové maso opláchněte vodou a očistěte kůži.

3. Krok

Vepřové maso nakrájejte podélně a na tři kusy.

4. Krok

Vepřové maso vařte v tlakovém hrnci spolu s pórkem, mladým zázvorem, kamením, bobkovými listy, skořicovými pupeny, badyánem, čínským rýžovým vínem, světlou sójovou omáčkou, tmavou sójovou omáčkou a dostatkem vody na pokrytí vepřového masa.

5. Krok

Vepřové maso vařte pod tlakem po dobu 1 hodiny nebo vařte alespoň 2 hodiny na otevřeném sporáku s použitím běžného hrnce.

6. Krok

Nechte vypéct s otevřenou poklicí

7. Krok

Omáčku redukujte, dokud se na vepřovém mase dobře nelepí.

8. Krok

Dobrou chuť!

Podobné recepty

Klopsy z mletého masa

Tradiční recept na klopsy z mletého mäsa, který je oblíbený nejen mezi dětmi. Tentokrát vám představíme klopsy ve vynikající omáčce.

Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky jsou tradiční japonské pokrm, který se skládá z tenkého těsta plněného různými náplněmi.

Předkrm z marockého kuřecího masa

Pastilla je marocký předkrm, který si vychutnáváme o svátcích, na svatbách a při zvláštních příležitostech. Kuřecí pastilla je směs sladkých a slaných chutí s křupavou vrstvou filo těsta na povrchu, která při jídle křupe! Příprava kuřecí pastilly je časově náročnější, ale chuťově se vydařila!

Pečené kuře jednoduše

Jednoduchá klasika mé rodiny k nedělnímu obědu!

Křupavé pečené plněné kuřecí závitky

Křehké kuřecí maso, pikantní náplň a křupavá kůrčička - to vše dohromady vytváří tento pokrm, který je nejen příjemný pro chuťové buňky, ale také vizuálně přitažlivý.

Marináda na grilovaná kuřecí prsa

Směs sladké a pikantní chuti s trochou koření dokáže zázraky a dodá kuřeti lahodnou chuť. Je úžasně univerzální, skvěle se hodí nejen na grilované kuře, ale také na pečené nebo zapékané.

Chop suey

Kuřecí chop suey je oblíbený pokrm, který pochází z čínsko-americké kuchyně. Je to skvělá směs různých druhů zeleniny a masa, která je rychlá na přípravu a plná chutí. A nyní, jak na to.
Adela_cooks
Adela_cooks
Náhled receptu Džuveč z vepřového masa
Videorecept

Džuveč z vepřového masa

Džuveč s rýží je srbská klasika, kterou si zamilujete. Srbský džuveč je výtečný pokrm s rýží a masem a věřte mi, budete ho vařit velmi často, jakmile ho poprvé ochutnáte!

Podobné recepty

Klopsy z mletého masa

Tradiční recept na klopsy z mletého mäsa, který je oblíbený nejen mezi dětmi. Tentokrát vám představíme klopsy ve vynikající omáčce.

Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky jsou tradiční japonské pokrm, který se skládá z tenkého těsta plněného různými náplněmi.

Předkrm z marockého kuřecího masa

Pastilla je marocký předkrm, který si vychutnáváme o svátcích, na svatbách a při zvláštních příležitostech. Kuřecí pastilla je směs sladkých a slaných chutí s křupavou vrstvou filo těsta na povrchu, která při jídle křupe! Příprava kuřecí pastilly je časově náročnější, ale chuťově se vydařila!

Pečené kuře jednoduše

Jednoduchá klasika mé rodiny k nedělnímu obědu!

Křupavé pečené plněné kuřecí závitky

Křehké kuřecí maso, pikantní náplň a křupavá kůrčička - to vše dohromady vytváří tento pokrm, který je nejen příjemný pro chuťové buňky, ale také vizuálně přitažlivý.

Marináda na grilovaná kuřecí prsa

Směs sladké a pikantní chuti s trochou koření dokáže zázraky a dodá kuřeti lahodnou chuť. Je úžasně univerzální, skvěle se hodí nejen na grilované kuře, ale také na pečené nebo zapékané.

Chop suey

Kuřecí chop suey je oblíbený pokrm, který pochází z čínsko-americké kuchyně. Je to skvělá směs různých druhů zeleniny a masa, která je rychlá na přípravu a plná chutí. A nyní, jak na to.
Adela_cooks
Adela_cooks
Náhled receptu Džuveč z vepřového masa
Videorecept

Džuveč z vepřového masa

Džuveč s rýží je srbská klasika, kterou si zamilujete. Srbský džuveč je výtečný pokrm s rýží a masem a věřte mi, budete ho vařit velmi často, jakmile ho poprvé ochutnáte!

Reels

Nové