INZERCE

Šoulet

Recept na izraelský recept šoulet, kterým můžete oživit Váš jídelníček.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 600 g dušeného hovězího masa Přidáno do
  • 150 g sušených červených fazolí Přidáno do
  • 150 g celozrnného ječmene Přidáno do
  • 250 g loupaných rajčat Přidáno do
  • 4 brambory Přidáno do
  • 2 mrkve Přidáno do
  • 1 řapíkatý celer Přidáno do
  • 1 zlatá cibule Přidáno do
  • 1 lžička sladké papriky Přidáno do
  • 1 lžička mletého kmínu Přidáno do
  • extra podle chuti panenský olivový olej Přidáno do
  • sůl pepř podle chuti Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

300 min.
1. Krok

Pravý recept na šoulet:

2. Krok

Na dně velkého hrnce rozehřejte trochu extra panenského olivového oleje a přidejte všechny ingredience: dušené maso, zeleninu, červené fazole namočené na 12 hodin a důkladně propláchnutý ječmen.

3. Krok

Přidejte také koření a zalijte velkým množstvím horkého vývaru. Polévku vařte pod pokličkou nejméně 5-6 hodin, občas ingredience promíchejte a v případě potřeby přidejte další vývar.

4. Krok

Po uvaření je šoulet připraven k podávání. Pokud si jej chcete vychutnat druhý den, nechte ji vychladnout, dejte ji do chladničky a před podáváním ji ohřejte.

INZERCE

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

134 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

570 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1422 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image Kuchticka

Šoulet

Recept na izraelský recept šoulet, kterým můžete oživit Váš jídelníček.

300
Zápis
4
Počet porcí
Postup
1. Krok

Pravý recept na šoulet:

2. Krok

Na dně velkého hrnce rozehřejte trochu extra panenského olivového oleje a přidejte všechny ingredience: dušené maso, zeleninu, červené fazole namočené na 12 hodin a důkladně propláchnutý ječmen.

3. Krok

Přidejte také koření a zalijte velkým množstvím horkého vývaru. Polévku vařte pod pokličkou nejméně 5-6 hodin, občas ingredience promíchejte a v případě potřeby přidejte další vývar.

4. Krok

Po uvaření je šoulet připraven k podávání. Pokud si jej chcete vychutnat druhý den, nechte ji vychladnout, dejte ji do chladničky a před podáváním ji ohřejte.

Ingredience
600 g
dušeného hovězího masa
150 g
sušených červených fazolí
150 g
celozrnného ječmene
250 g
loupaných rajčat
4
brambory
2
mrkve
1
řapíkatý celer
1
zlatá cibule
1
lžička sladké papriky
1
lžička mletého kmínu
extra
podle chuti panenský olivový olej
sůl pepř podle chuti