INZERCE

Šoulet

Recept na izraelský recept šoulet, kterým můžete oživit Váš jídelníček.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 600 g dušeného hovězího masa Přidáno do
  • 150 g sušených červených fazolí Přidáno do
  • 150 g celozrnného ječmene Přidáno do
  • 250 g loupaných rajčat Přidáno do
  • 4 brambory Přidáno do
  • 2 mrkve Přidáno do
  • 1 řapíkatý celer Přidáno do
  • 1 zlatá cibule Přidáno do
  • 1 lžička sladké papriky Přidáno do
  • 1 lžička mletého kmínu Přidáno do
  • extra podle chuti panenský olivový olej Přidáno do
  • sůl pepř podle chuti Přidáno do
INZERCE

Postup

300 min.
1. Krok

Pravý recept na šoulet:

2. Krok

Na dně velkého hrnce rozehřejte trochu extra panenského olivového oleje a přidejte všechny ingredience: dušené maso, zeleninu, červené fazole namočené na 12 hodin a důkladně propláchnutý ječmen.

3. Krok

Přidejte také koření a zalijte velkým množstvím horkého vývaru. Polévku vařte pod pokličkou nejméně 5-6 hodin, občas ingredience promíchejte a v případě potřeby přidejte další vývar.

4. Krok

Po uvaření je šoulet připraven k podávání. Pokud si jej chcete vychutnat druhý den, nechte ji vychladnout, dejte ji do chladničky a před podáváním ji ohřejte.

Podobné recepty

Mozkový recept

Mozkový recept je tradiční český pokrm, který se připravuje z jemně nakrájeného telecího či vepřového mozku, vařeného v silném vývaru s kořenovou zeleninou. Podává se s praženou cibulí a houskovým knedlíkem.

Telecí ossobuco

Telecí ossobuco recept je klasické italské jídlo, které zahrnuje vařené telecí kotlety s kostí, jemně dochucené a podávané s bohatou omáčkou plnou chutí a vůně. Toto lahodné jídlo je charakterizováno měkkým a šťavnatým masem, které se krásně rozpadá, a kostí, které přidávají hloubku chuti a dekoraci pokrmu. Telecí ossobuco steak je často podáváno s rýží, brambory nebo širokými nudlemi jako dokonalou přílohou.

Klopsy z mletého masa

Tradiční recept na klopsy z mletého mäsa, který je oblíbený nejen mezi dětmi. Tentokrát vám představíme klopsy ve vynikající omáčce.

Dokonalý hovězí vývar, pomalu tažený

Hovězí vývar je základ mnoha pokrmů a vynikajících polévek. Připravte si perfektní silný, základem je ho dlouho táhnout, ideálně 6-8 hodin. Pomalu tažený vývar je typický pro různé země po celém světě, a je oblíbený pro svou chuť a nutriční hodnoty.

Bratislavská vepřová plec

Bratislavská vepřová plec je tradiční slovenské jídlo, které se skládá z pečené vepřové plece s kořením a zeleninou.

Klasický bramborový guláš (buřtguláš)

Perfektní recept, musíte vyzkoušet! Jednoduchý a chutný buřtguláš bez hovězího masa, s párkem/klobáskou, je skvělou volbou pro každodenní vaření nebo pro rychlou večeři.

Gulášová polévka

Hovězí guláš je polévka k hlavnímu jídlu - polévka pro hrdiny. Neděste se množství papriky - funguje, to vám slibujeme.

Zapečené brambory s mletým masem

Zapečené brambory v kombinaci s mletým masem, nastrouhaným sýrem a kyselými okurkami chutnají vynikající.

Podobné recepty

Mozkový recept

Mozkový recept je tradiční český pokrm, který se připravuje z jemně nakrájeného telecího či vepřového mozku, vařeného v silném vývaru s kořenovou zeleninou. Podává se s praženou cibulí a houskovým knedlíkem.

Telecí ossobuco

Telecí ossobuco recept je klasické italské jídlo, které zahrnuje vařené telecí kotlety s kostí, jemně dochucené a podávané s bohatou omáčkou plnou chutí a vůně. Toto lahodné jídlo je charakterizováno měkkým a šťavnatým masem, které se krásně rozpadá, a kostí, které přidávají hloubku chuti a dekoraci pokrmu. Telecí ossobuco steak je často podáváno s rýží, brambory nebo širokými nudlemi jako dokonalou přílohou.

Klopsy z mletého masa

Tradiční recept na klopsy z mletého mäsa, který je oblíbený nejen mezi dětmi. Tentokrát vám představíme klopsy ve vynikající omáčce.

Dokonalý hovězí vývar, pomalu tažený

Hovězí vývar je základ mnoha pokrmů a vynikajících polévek. Připravte si perfektní silný, základem je ho dlouho táhnout, ideálně 6-8 hodin. Pomalu tažený vývar je typický pro různé země po celém světě, a je oblíbený pro svou chuť a nutriční hodnoty.

Bratislavská vepřová plec

Bratislavská vepřová plec je tradiční slovenské jídlo, které se skládá z pečené vepřové plece s kořením a zeleninou.

Klasický bramborový guláš (buřtguláš)

Perfektní recept, musíte vyzkoušet! Jednoduchý a chutný buřtguláš bez hovězího masa, s párkem/klobáskou, je skvělou volbou pro každodenní vaření nebo pro rychlou večeři.

Gulášová polévka

Hovězí guláš je polévka k hlavnímu jídlu - polévka pro hrdiny. Neděste se množství papriky - funguje, to vám slibujeme.

Zapečené brambory s mletým masem

Zapečené brambory v kombinaci s mletým masem, nastrouhaným sýrem a kyselými okurkami chutnají vynikající.

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Masové pokrmy

1090 recepty

Snídaně

448 recepty

Saláty

199 recepty

Zapečené

377 recepty

Oběd

2171 recepty

Pečivo

475 recepty

Dorty

256 recepty