:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/dQWJiiY9yxZDgyJoI4YS/c32907399f08bc93da0410bc9081d0.jpeg)
Šoulet
Recept na izraelský recept šoulet, kterým můžete oživit Váš jídelníček.
Ingredience
- 600 g dušeného hovězího masa
- 150 g sušených červených fazolí
- 150 g celozrnného ječmene
- 250 g loupaných rajčat
- 4 brambory
- 2 mrkve
- 1 řapíkatý celer
- 1 zlatá cibule
- 1 lžička sladké papriky
- 1 lžička mletého kmínu
- extra podle chuti panenský olivový olej
- sůl pepř podle chuti
Nejnovější letáky
Výživové hodnoty a cena
Postup
Pravý recept na šoulet:
Na dně velkého hrnce rozehřejte trochu extra panenského olivového oleje a přidejte všechny ingredience: dušené maso, zeleninu, červené fazole namočené na 12 hodin a důkladně propláchnutý ječmen.
Přidejte také koření a zalijte velkým množstvím horkého vývaru. Polévku vařte pod pokličkou nejméně 5-6 hodin, občas ingredience promíchejte a v případě potřeby přidejte další vývar.
Po uvaření je šoulet připraven k podávání. Pokud si jej chcete vychutnat druhý den, nechte ji vychladnout, dejte ji do chladničky a před podáváním ji ohřejte.
Sdílejte recept s ostatními
Reels
NovéNejnovější recepty
Nejnovější recepty
Reels
NovéOblíbené recepty
Hlavní kategorie
Šoulet
Recept na izraelský recept šoulet, kterým můžete oživit Váš jídelníček.
Pravý recept na šoulet:
Na dně velkého hrnce rozehřejte trochu extra panenského olivového oleje a přidejte všechny ingredience: dušené maso, zeleninu, červené fazole namočené na 12 hodin a důkladně propláchnutý ječmen.
Přidejte také koření a zalijte velkým množstvím horkého vývaru. Polévku vařte pod pokličkou nejméně 5-6 hodin, občas ingredience promíchejte a v případě potřeby přidejte další vývar.
Po uvaření je šoulet připraven k podávání. Pokud si jej chcete vychutnat druhý den, nechte ji vychladnout, dejte ji do chladničky a před podáváním ji ohřejte.
Jak jste tento recept připravili?