INZERCE

Šoulet

Recept na izraelský recept šoulet, kterým můžete oživit Váš jídelníček.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 600 g dušeného hovězího masa Přidáno do
  • 150 g sušených červených fazolí Přidáno do
  • 150 g celozrnného ječmene Přidáno do
  • 250 g loupaných rajčat Přidáno do
  • 4 brambory Přidáno do
  • 2 mrkve Přidáno do
  • 1 řapíkatý celer Přidáno do
  • 1 zlatá cibule Přidáno do
  • 1 lžička sladké papriky Přidáno do
  • 1 lžička mletého kmínu Přidáno do
  • extra podle chuti panenský olivový olej Přidáno do
  • sůl pepř podle chuti Přidáno do
INZERCE

Postup

300 min.
1. Krok

Pravý recept na šoulet:

2. Krok

Na dně velkého hrnce rozehřejte trochu extra panenského olivového oleje a přidejte všechny ingredience: dušené maso, zeleninu, červené fazole namočené na 12 hodin a důkladně propláchnutý ječmen.

3. Krok

Přidejte také koření a zalijte velkým množstvím horkého vývaru. Polévku vařte pod pokličkou nejméně 5-6 hodin, občas ingredience promíchejte a v případě potřeby přidejte další vývar.

4. Krok

Po uvaření je šoulet připraven k podávání. Pokud si jej chcete vychutnat druhý den, nechte ji vychladnout, dejte ji do chladničky a před podáváním ji ohřejte.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Saláty

266 recepty

Dýně

50 recepty

Jablko

155 recepty

Rýže

175 recepty

Dorty

317 recepty

Masové pokrmy

1371 recepty

Dršťky

118 recepty

Droždí

247 recepty