INZERCE

Zdroj: ALLEKO for iStockPhotos

Salát z růžičkového kelu s pomerančem a vlašskými ořechy

Zdravý, křupavý salát z růžičkového kelu s pomeranči a vlašskými ořechy. Perfektní salát pro chladné období roku.

INZERCE

Ingredience

porce
4

Salát

  • 500 g Růžičková kapusta Přidáno do
  • 2 pomeranče Přidáno do
  • 100 g vlašské ořechy Přidáno do

Oblekání

  • 2 KL olivový olej Přidáno do
  • 1 KL citronová šťáva Přidáno do
  • 1 stroužek česneku Přidáno do
  • 1 Štipka sůl Přidáno do
  • 1 Štipka pepř Přidáno do
  • 2 KL Balsamico Ocet Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Na přípravu salátu z růžičkového zelí očistěte růžičkové zelí, rozpůlte ho a spařte ho v hrnci s vařící vodou. Pak scedíte a nechate vychladnout. Krátce opečte na oleji v pánvi.

2. Krok

Oloupeme pomeranče a nakrájíme je na plátky. Ořechy hrubě nakrájíme.

3. Krok

Pro dresink smíchejte olivový olej, citronovou šťávu, balzamikový ocet, rozdrcený česnek, sůl a pepř v malé míse.

4. Krok

Smíchejte květák, pomeranče a vlašské ořechy v velké salátové misce. Přidejte dresink a dobře promíchejte.

5. Krok

Před podáváním nechte krátkou dobu promíchat salát z růžičkové kapusty. Dobrou chuť!

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Masové pokrmy

1174 recepty

Cizrna

17 recepty

Dezert

1636 recepty

Dorty

291 recepty

Snídaně

511 recepty

Smoothies

27 recepty

Pečení

1877 recepty

Rýže

155 recepty

Mascarpone

100 recepty