INZERCE

Rychlý domácí špíz

Recept na lahodný špíz opečený na špejli - vepřové maso, klobása, slanina, cibule a papriky.

INZERCE

Ingredience

porce
6

Suroviny

  • 500 g vepřové plece Přidáno do
  • 100 g uzená slanina Přidáno do
  • 1 pár klobása Přidáno do
  • 1 ks červená paprika Přidáno do

Marináda

  • 3 pl kečup Přidáno do
  • 3 pl plnotučná hořčice Přidáno do
  • 3 pl olej Přidáno do
  • 3 ks stroužky česneku Přidáno do
  • 1 ks velká cibule Přidáno do
  • mletý černý pepř Přidáno do
  • Grilovací koření Přidáno do
  • sůl Přidáno do
INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

Ve velké míse smíchejte ingredience na marinádu.

2. Krok

Maso nakrájejte na kostky.

3. Krok

Maso smíchejte s marinádou a nechte v lednici odpočívat alespoň hodinu, ideálně přes noc.

4. Krok

Druhý den nakrájejte klobásu, slaninu, cibuli a papriky na přibližně stejně velké kousky.

5. Krok

Jednotlivé ingredience střídavě napichujte na špejle.

6. Krok

Špízy položte na plech, podlijte vodou a pečte přikryté v troubě vyhřáté na 180 °C asi hodinu. Během pečení špízy protřepávejte a polévejte tukem.

Podobné recepty

Křupavá pečená kuřecí stehna na kyselé zelí

Jednoduchá a křupavá pečená kuřecí stehna v troubě.

Pomalu pečené vepřové plecko

Tento recept je jedním z nejtradičnějších způsobů přípravy vepřového masa. Pomalé pečení v troubě dává masu možnost stát se jemným a šťavnatým, zároveň ho obohatí o skvělé a pikantní chutě. Maso je výborné konzumovat se omáčkou, bramborovou kaší nebo s grilovanou zeleninou. Pokud rádi experimentujete s chutěmi, přidejte do marinády na maso podle vlastní chuti i jiné koření.

Zelná polévka se smetanou

Recept na nejlepší zelnou polévku se zakysanou smetanou.

Klopsy z mletého masa

Tradiční recept na klopsy z mletého mäsa, který je oblíbený nejen mezi dětmi. Tentokrát vám představíme klopsy ve vynikající omáčce.

Vepřová panenka wellington

Recept na chutnou vepřovou panenku pečenou ala Wellington.

Vepřová panenka v slaninovém obalu

Vynikající hlavní jídlo, které lahodně chutná a působí velmi exkluzivně. Připravené z vepřové panenky obalené kvalitní slaninou.

Segedínský guláš

Pokrmy s kysaným zelím jsou velmi oblíbené, proto bychom měli vyzkoušet připravit i pravý segedínský guláš.

Vepřová panenka s omáčkou

Recept na pečenou vepřovou panenku v troubě s houbovou omáčkou.

Podobné recepty

Křupavá pečená kuřecí stehna na kyselé zelí

Jednoduchá a křupavá pečená kuřecí stehna v troubě.

Pomalu pečené vepřové plecko

Tento recept je jedním z nejtradičnějších způsobů přípravy vepřového masa. Pomalé pečení v troubě dává masu možnost stát se jemným a šťavnatým, zároveň ho obohatí o skvělé a pikantní chutě. Maso je výborné konzumovat se omáčkou, bramborovou kaší nebo s grilovanou zeleninou. Pokud rádi experimentujete s chutěmi, přidejte do marinády na maso podle vlastní chuti i jiné koření.

Zelná polévka se smetanou

Recept na nejlepší zelnou polévku se zakysanou smetanou.

Klopsy z mletého masa

Tradiční recept na klopsy z mletého mäsa, který je oblíbený nejen mezi dětmi. Tentokrát vám představíme klopsy ve vynikající omáčce.

Vepřová panenka wellington

Recept na chutnou vepřovou panenku pečenou ala Wellington.

Vepřová panenka v slaninovém obalu

Vynikající hlavní jídlo, které lahodně chutná a působí velmi exkluzivně. Připravené z vepřové panenky obalené kvalitní slaninou.

Segedínský guláš

Pokrmy s kysaným zelím jsou velmi oblíbené, proto bychom měli vyzkoušet připravit i pravý segedínský guláš.

Vepřová panenka s omáčkou

Recept na pečenou vepřovou panenku v troubě s houbovou omáčkou.

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Masové pokrmy

1090 recepty

Snídaně

448 recepty

Saláty

199 recepty

Zapečené

377 recepty

Oběd

2171 recepty

Pečivo

475 recepty

Dorty

256 recepty