INZERCE

Rybičková pomazánka

Nejlepší rybičková pomazánka je skvělým způsobem, jak využít rybí filet a udělat si z něj chutnou pomazánku.

INZERCE
Tyto pomazánky jsou ideální na čerstvý chléb a toasty! Úžasné kombinace chutí

Recept najdete v tomto článku

Tyto pomazánky jsou ideální na čerstvý chléb a toasty! Úžasné kombinace chutí

Ingredience

porce
4
  • 400 g rybího filetu třeba tuňák Přidáno do
  • losos nebo sleď Přidáno do
  • 150 g zakysané smetany Přidáno do
  • 2 Lžíce majonézy Přidáno do
  • 1 střední cibule Přidáno do
  • 1 malé okurka Přidáno do
  • 1 stroužek česneku Přidáno do
  • prolisovaný Přidáno do
  • 1 lžička dijonské hořčice Přidáno do
  • 2 Lžíce jemně nasekané petrželky Přidáno do
  • 12 šťava z citrónu Přidáno do
  • Sůl čerstvě mletý černý pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Pokud používáte čerstvý rybí filet, očistěte ho a omyjte pod tekoucí vodou. Osušte ho ubrouskem. Pokud používáte konzervovaný rybí filet, otevřete konzervu a slijte šťávu.

2. Krok

Nasekejte rybí filet na drobné kousky a dejte je do mísy. Přidejte zakysanou smetanu, majonézu, nakrájenou cibuli, nakrájenou okurku, prolisovaný česnek a dijonskou hořčici. Dobře promíchejte.

3. Krok

Přidejte petrželku, šťávu z citronu a dochuťte solí a pepřem.

4. Krok

Pokud máte rádi hladší konzistenci, můžete pomazánku dát do mixéru a rozmixovat na hladkou pastu.

5. Krok

Nechte pomazánku v lednici odpočinout alespoň 30 minut, aby se chutě propojily.

6. Krok

Podávejte rybičkovou pomazánku na chléb, tousty nebo jako náplň do sendvičů nebo kanapek.

7. Krok

Dobrou chuť!

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Sušení

28 recepty

Rýže

176 recepty

Dršťky

118 recepty

Saláty

267 recepty

Mascarpone

131 recepty

Vánoční

84 recepty

Dýně

51 recepty

Snídaně

664 recepty

Oběd

2815 recepty

Pečivo

534 recepty

Masové pokrmy

1380 recepty