INZERCE

Rybí polévka

Rybí polévka je starý recept, druhý chod připravovaný pokaždé jinak v závislosti na sezónnosti a dostupnosti různých druhů ryb.

INZERCE

Ingredience

porce
6
  • 1 stonek celeru Přidáno do
  • 1 mrkev Přidáno do
  • 1 cibule Přidáno do
  • Petržel Přidáno do
  • 2 cherry rajčata Přidáno do
  • 2 ks sezonní ryby Přidáno do
  • 2 stroužky česneku Přidáno do
  • 100 ml bílé víno Přidáno do
  • petržel podle chuti čerstvá petržel Přidáno do
  • Rajčatový protlak Přidáno do
INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

Vybrané ryby očistěte a vykuchejte. Hlavy, ocasy a kosti vložte do hrnce spolu s celerem, mrkví a cibulí nakrájenými na větší kousky. Přidejte také rajčata a litr vody. Přiveďte k varu a vařte nejméně hodinu a půl

2. Krok

Přidejte bílé víno.

3. Krok

Těsně předtím, než je vývar hotový, začněte připravovat ryby.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

135 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

576 recepty

Dýně

52 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1439 recepty

Saláty

277 recepty

Čočka

39 recepty