INZERCE

Rybí polévka

Rybí polévka je starý recept, druhý chod připravovaný pokaždé jinak v závislosti na sezónnosti a dostupnosti různých druhů ryb.

INZERCE

Ingredience

porce
6
  • 1 stonek celeru Přidáno do
  • 1 mrkev Přidáno do
  • 1 cibule Přidáno do
  • Petržel Přidáno do
  • 2 cherry rajčata Přidáno do
  • 2 ks sezonní ryby Přidáno do
  • 2 stroužky česneku Přidáno do
  • 100 ml bílé víno Přidáno do
  • petržel podle chuti čerstvá petržel Přidáno do
  • Rajčatový protlak Přidáno do
INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

Vybrané ryby očistěte a vykuchejte. Hlavy, ocasy a kosti vložte do hrnce spolu s celerem, mrkví a cibulí nakrájenými na větší kousky. Přidejte také rajčata a litr vody. Přiveďte k varu a vařte nejméně hodinu a půl

2. Krok

Přidejte bílé víno.

3. Krok

Těsně předtím, než je vývar hotový, začněte připravovat ryby.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Sušení

28 recepty

Rýže

176 recepty

Dršťky

118 recepty

Saláty

267 recepty

Mascarpone

132 recepty

Vánoční

84 recepty

Čočka

37 recepty

Dýně

51 recepty

Snídaně

664 recepty

Oběd

2815 recepty

Pečivo

534 recepty