INZERCE

Zdroj: Unsplash

Pomalu pečený vepřový bůček

Pomalu pečený vepřový bůček, krásně šťavnatý a měkký. Toto je snadný recept, který potřebuje jen krátkou přípravu a poté 3 hodiny v troubě. Ideální na nedělní oběd i narozeninové oslavy.

INZERCE
Co si dát v neděli k obědu? 15+ fantastických receptů na nedělní oběd

Recept najdete v tomto článku

Co si dát v neděli k obědu? 15+ fantastických receptů na nedělní oběd

Ingredience

porce
8
  • 112 kg vepřového bůčku Přidáno do
  • 14 šálku hořčice Přidáno do
  • 14 šálku medu Přidáno do
  • 2 Lžíce olivového oleje Přidáno do
  • 1 lžička soli Přidáno do
  • 1 lžička pepře Přidáno do
  • 2 stroužky česneku Přidáno do
INZERCE

Postup

180 min.
1. Krok

Předehřejte troubu na 150°C. Smíchejte hořčici, med, olivový olej, sůl, pepř a česnek v misce.

2. Krok

Potřete směsí vepřový bůček. Položte maso na pečící plech s vysokými stranami. Pečte po dobu 3 hodin nebo dokud teplota masa na nejtlustším místě nedosáhne 63°C. Před podáváním nechte maso odpočinout po dobu 10 minut.

Podobné recepty

Klopsy z mletého masa

Tradiční recept na klopsy z mletého mäsa, který je oblíbený nejen mezi dětmi. Tentokrát vám představíme klopsy ve vynikající omáčce.

Původní italské Cannelloni Casserole

Tento nákyp s cannelloni je jídlo, které dělám už léta a vždycky ho ráda přinesu na stůl. Je skvělé ho připravit a pak v požadovaném čase upéct v troubě. Kombinace pikantnosti rajčatové omáčky, smetanovosti bešamelové omáčky a pikantní chuti cannelloni naplněných mletým masem je prostě neodolatelná.

Kachna - pomalu pečená a krásně křupavá

Připravte si tento recept na kachnu - pomalu pečenou a krásně křupavou, která je ideální pro rodinnou večeři nebo hostinu.

Křupavá pečená kuřecí stehna na kyselé zelí

Jednoduchá a křupavá pečená kuřecí stehna v troubě.

Vepřová panenka ve slanině v troubě

Vepřová panenka obalená ve slanině je skvělým jídlem pro speciální příležitosti. Tento recept nabízí vynikající kombinaci chutí a textur. Panenka je velmi šťavnatá a slanina dodává příjemnou křupavou texturu a bohatou chuť.

Vycpaná panenka

Recept na chutnou plněnou vepřovou panenku s houbami, sýrem a oravskou slaninou.

Dýně v troubě plněná mletým masem a zeleninou

Tento recept na plněné dýně v troubě je v mé domácnosti opravdu oblíbený podzimní pokrm. Vždycky se těším na dýňovou sezónu, abych mohla připravit tento hřejivý a sytý pokrm. Dýně je uvnitř měkká a sladká, zatímco náplň z mletého masa a zeleniny je pikantní a jemná. Je to opravdová lahůdka a dokonalé jídlo pro pohodu!

Živáňská v troubě

Stará klasika, ale vždy chutná.

Podobné recepty

Klopsy z mletého masa

Tradiční recept na klopsy z mletého mäsa, který je oblíbený nejen mezi dětmi. Tentokrát vám představíme klopsy ve vynikající omáčce.

Původní italské Cannelloni Casserole

Tento nákyp s cannelloni je jídlo, které dělám už léta a vždycky ho ráda přinesu na stůl. Je skvělé ho připravit a pak v požadovaném čase upéct v troubě. Kombinace pikantnosti rajčatové omáčky, smetanovosti bešamelové omáčky a pikantní chuti cannelloni naplněných mletým masem je prostě neodolatelná.

Kachna - pomalu pečená a krásně křupavá

Připravte si tento recept na kachnu - pomalu pečenou a krásně křupavou, která je ideální pro rodinnou večeři nebo hostinu.

Křupavá pečená kuřecí stehna na kyselé zelí

Jednoduchá a křupavá pečená kuřecí stehna v troubě.

Vepřová panenka ve slanině v troubě

Vepřová panenka obalená ve slanině je skvělým jídlem pro speciální příležitosti. Tento recept nabízí vynikající kombinaci chutí a textur. Panenka je velmi šťavnatá a slanina dodává příjemnou křupavou texturu a bohatou chuť.

Vycpaná panenka

Recept na chutnou plněnou vepřovou panenku s houbami, sýrem a oravskou slaninou.

Dýně v troubě plněná mletým masem a zeleninou

Tento recept na plněné dýně v troubě je v mé domácnosti opravdu oblíbený podzimní pokrm. Vždycky se těším na dýňovou sezónu, abych mohla připravit tento hřejivý a sytý pokrm. Dýně je uvnitř měkká a sladká, zatímco náplň z mletého masa a zeleniny je pikantní a jemná. Je to opravdová lahůdka a dokonalé jídlo pro pohodu!

Živáňská v troubě

Stará klasika, ale vždy chutná.

Reels

Nové