INZERCE

Zdroj: Pixabay : kalhh

Polévka o půlnoci

Tato srdnatá polévka je skvělá pro pozdní hodiny. Je bohatá na chutě a dá se snadno a rychle připravit. Perfektní pro útulné setkání nebo oslavu Silvestra.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g mleté maso Přidáno do
  • 2 Kus Cibule Přidáno do
  • 2 Kus stroužky česneku Přidáno do
  • 1 Může Kousky rajčat Přidáno do
  • 1 Může Kukuřice Přidáno do
  • 1 Může červené fazole Přidáno do
  • 500 ml hovězí vývar Přidáno do
  • 1 Čajová lžička červená paprika Přidáno do
  • 1 Čajová lžička kajenský pepř Přidáno do
  • 1 Čajová lžička kmín Přidáno do
  • 1 svazek Petržel Přidáno do
  • 1 Splash tabasco Přidáno do
  • 1 Štipka sůl Přidáno do
  • 1 Štipka pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

40 min.
1. Krok

1. Pro polévkou o půlnoci nejprve v hrnci s olejem opečte mleté maso.

2. Krok

Potom přidejte koření. Všechno dobře promíchejte.

3. Krok

2. Poté přidejte zeleninu a fazole, znovu promíchejte.

4. Krok

3. Půlnoční polévku zalejte vývarem a nechte asi 40 minut probublávat.

5. Krok

Dokončenou polévku ozdobte petrželí a podávejte ji o půlnoci na párty

Podobné recepty

Polévka z mletého masa "Chilli Con Carne"

Vydatná a pikantní polévka, ideální pro příjemné jídlo v chladném počasí. Tato polévka je v naší rodině klasikou. Z receptu je jí hodně - takže se připravte na lahodné zbytky nebo jídlo do mrazáku, je protažená zeleninou a kořením, takže si můžete vychutnat všechny chutě mexické kuchyně.

Pórková polévka s mletým masem - Comfort Food

Tuto pórkovou polévku s mletým masem jsem dělala nesčetněkrát, protože je v mé rodině velmi oblíbená. Je úžasně aromatická, vydatná a hřejivá - jako stvořená pro chladné dny. Výborně ale chutná i v přechodném období nebo v trochu chladnějších jarních dnech.

Rustikální dušené mleté maso

Tento silný a vydatný guláš se nám nejednou stal záchranou v chladných zimních dnech. Svěžest zeleniny a brambor v kombinaci s pikantní chutí mletého masa tvoří vynikající kombinaci. Přidejte toast nebo čerstvou bagetu a den je zachráněn. Každá lžíce mi připomíná, kolikrát jsme tento pokrm s radostí a nadšením připravovali a vychutnávali.

Vydatná westernová pánev s kuřecím masem a slaninou

"Západní pánev" je u nás doma často oblíbená, zejména o víkendech, kdy máme na vaření trochu více času. Směs šťavnatého masa, křupavé zeleniny a pikantního koření je skvěle doplněna chutí BBQ omáčky. Tato kombinace si nás pokaždé naprosto získala a já se na přípravu této pánve vždy těším.

Vařené brambory s Chili con Carne

Chutné jídlo, které se podává s lahodnou kombinací pečených brambor a pikantního Chili con Carne. Jde o kompletní pokrm, který v chladných dnech poskytuje teplo a pohodlí.

Vydatná bramborová mletá pánev

Je to vydatné a syté jídlo, které často dělám, když mám hojnost brambor. Mleté maso se krásně mísí s křupavými smaženými bramborami a na závěr ho doplní čerstvá pažitka. Je to jednoduchá klasika, která má vždycky úspěch, ať už doma, s přáteli nebo třeba na večírcích.

Portugalský guláš "Caldo verde"

Caldo Verde je tradiční portugalský guláš, který se vyznačuje jednoduchostí a použitím čerstvých surovin. Tento recept jsem připravovala mnohokrát a vždy je to lahůdka pro smysly. Silná chuť kapusty a choriza se doplňuje se zemitou dobrotou kaštanových brambor a vytváří pokrm, který je vydatný a povzbuzující zároveň.

Tantanmen (japonská nudlová polévka)

Tato pikantní, krémová a nesmírně chutná japonská nudlová polévka je jedním z mých nejoblíbenějších jídel, zejména v chladných dnech. Recept má kořeny v čínské kuchyni Sečuán, ale v Japonsku je obzvlášť oblíbený a známý. Tantanemen se skládá z nudlí, mletého masa, asijského koření a vaří se v kuřecím vývaru. Podává se s vařeným kuřecím vejcem.

Podobné recepty

Polévka z mletého masa "Chilli Con Carne"

Vydatná a pikantní polévka, ideální pro příjemné jídlo v chladném počasí. Tato polévka je v naší rodině klasikou. Z receptu je jí hodně - takže se připravte na lahodné zbytky nebo jídlo do mrazáku, je protažená zeleninou a kořením, takže si můžete vychutnat všechny chutě mexické kuchyně.

Pórková polévka s mletým masem - Comfort Food

Tuto pórkovou polévku s mletým masem jsem dělala nesčetněkrát, protože je v mé rodině velmi oblíbená. Je úžasně aromatická, vydatná a hřejivá - jako stvořená pro chladné dny. Výborně ale chutná i v přechodném období nebo v trochu chladnějších jarních dnech.

Rustikální dušené mleté maso

Tento silný a vydatný guláš se nám nejednou stal záchranou v chladných zimních dnech. Svěžest zeleniny a brambor v kombinaci s pikantní chutí mletého masa tvoří vynikající kombinaci. Přidejte toast nebo čerstvou bagetu a den je zachráněn. Každá lžíce mi připomíná, kolikrát jsme tento pokrm s radostí a nadšením připravovali a vychutnávali.

Vydatná westernová pánev s kuřecím masem a slaninou

"Západní pánev" je u nás doma často oblíbená, zejména o víkendech, kdy máme na vaření trochu více času. Směs šťavnatého masa, křupavé zeleniny a pikantního koření je skvěle doplněna chutí BBQ omáčky. Tato kombinace si nás pokaždé naprosto získala a já se na přípravu této pánve vždy těším.

Vařené brambory s Chili con Carne

Chutné jídlo, které se podává s lahodnou kombinací pečených brambor a pikantního Chili con Carne. Jde o kompletní pokrm, který v chladných dnech poskytuje teplo a pohodlí.

Vydatná bramborová mletá pánev

Je to vydatné a syté jídlo, které často dělám, když mám hojnost brambor. Mleté maso se krásně mísí s křupavými smaženými bramborami a na závěr ho doplní čerstvá pažitka. Je to jednoduchá klasika, která má vždycky úspěch, ať už doma, s přáteli nebo třeba na večírcích.

Portugalský guláš "Caldo verde"

Caldo Verde je tradiční portugalský guláš, který se vyznačuje jednoduchostí a použitím čerstvých surovin. Tento recept jsem připravovala mnohokrát a vždy je to lahůdka pro smysly. Silná chuť kapusty a choriza se doplňuje se zemitou dobrotou kaštanových brambor a vytváří pokrm, který je vydatný a povzbuzující zároveň.

Tantanmen (japonská nudlová polévka)

Tato pikantní, krémová a nesmírně chutná japonská nudlová polévka je jedním z mých nejoblíbenějších jídel, zejména v chladných dnech. Recept má kořeny v čínské kuchyni Sečuán, ale v Japonsku je obzvlášť oblíbený a známý. Tantanemen se skládá z nudlí, mletého masa, asijského koření a vaří se v kuřecím vývaru. Podává se s vařeným kuřecím vejcem.

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Cizrna

16 recepty

Masové pokrmy

1134 recepty

Dezert

1580 recepty

Snídaně

484 recepty

Dorty

275 recepty

Zapečené

382 recepty

Mascarpone

99 recepty

Pečení

1794 recepty