INZERCE

Zdroj: Pixabay

Pečený králík na česneku, klasika našich babiček

Pečený králík na česneku je klasický nedělní oběd. Když se králík dokonale upeče, je měkký a šťavnatý a společně s česnekem je to opravdová lahůdka!

INZERCE

Ingredience

porce
6
  • 1 králík Přidáno do
  • 6 stroužky česneku Přidáno do
  • 1 Lžíce sůl Přidáno do
  • 1 Lžíce pepře Přidáno do
  • 2 Lžíce rozmarýnu Přidáno do
  • 3 Lžíce oleje Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.

Králíka omyjte a osolte a opepřete. Smíchejte rozmarýn s česnekem a olejem a namažte králíka. Pečte v troubě při teplotě 180 stupňů Celsia asi 1 hodinu až do zlatova.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Sušení

28 recepty

Dršťky

118 recepty

Rýže

176 recepty

Vánoční

84 recepty

Mascarpone

132 recepty

Saláty

267 recepty

Masové pokrmy

1380 recepty

Čočka

37 recepty

Dýně

51 recepty

Snídaně

664 recepty

Oběd

2815 recepty