INZERCE

Zdroj: Pixabay

Pečený králík na česneku, klasika našich babiček

Pečený králík na česneku je klasický nedělní oběd. Když se králík dokonale upeče, je měkký a šťavnatý a společně s česnekem je to opravdová lahůdka!

INZERCE

Ingredience

porce
6
  • 1 králík Přidáno do
  • 6 stroužky česneku Přidáno do
  • 1 Lžíce sůl Přidáno do
  • 1 Lžíce pepře Přidáno do
  • 2 Lžíce rozmarýnu Přidáno do
  • 3 Lžíce oleje Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.

Králíka omyjte a osolte a opepřete. Smíchejte rozmarýn s česnekem a olejem a namažte králíka. Pečte v troubě při teplotě 180 stupňů Celsia asi 1 hodinu až do zlatova.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

129 recepty

Dorty

316 recepty

Rýže

175 recepty

Dýně

50 recepty

Sušenky

20 recepty

V páře

213 recepty

Pečivo

521 recepty

Masové pokrmy

1368 recepty

Saláty

265 recepty

Oběd

2783 recepty

Bezmasé pokrmy

1331 recepty