INZERCE

Zdroj: HLPhoto for Adobe Stock

Pečené králíčí stehýnka

Tradiční německé jídlo, které zdůrazňuje jemnou chuť králíka. Je skvělé pro rodinné obědy nebo speciální příležitosti.

INZERCE

Ingredience

porce
4

Králíčí stehýnka

  • 4 Kus Králíčí stehýnka Přidáno do

Marináda

  • 2 KL olivový olej Přidáno do
  • 2 Stroužky česneku česnek Přidáno do
  • 1 Splash citronová šťáva Přidáno do
  • 1 KL Rozmarýn Přidáno do
  • 1 KL Tymián Přidáno do
  • 1 KL sůl Přidáno do
  • 1 KL pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

90 min.
1. Krok

Potřete králíčí stehýnka marinádou a nechte je minimálně hodinu (nebo přes noc) v lednici marinovat.

2. Krok

Předehřejte troubu na 200 stupňů.

3. Krok

Vyjměte králíčí stehna z lednice a položte je na plech do trouby.

4. Krok

Pečte králíčí stehýnka přibližně 45 minut v předehřáté troubě, dokud nejsou pěkně zezlátlé a propečené.

5. Krok

Podávejte pečené králíčí stehýnka s požadovanými přílohami.

Podobné recepty

Jelení pečeně na omáčce

Chutné divoké jídlo, které je obzvláště oblíbené v chladném období. Jelení pečeně se dusí v kořeněné omáčce a je tím pádem obzvláště jemná a šťavnatá. Pokrm se nejlépe podává s knedlíky a červeným zelím.

Bramboráky s kuřecí směsí

Kuřecí směs na bramboráky jsou skvělým tradičním českým jídlem a jejich kombinace s kuřecím masem a zeleninou přinese nejen výživný, ale i lahodný pokrm. Vaření těchto vynikajících bramboráků s kuřecí směsí je snadné a rychlé, ideální pro rušné dny.

Chutné drůbeží rizoto

Drůbeží rizoto recept je klasické italské jídlo plné chuti. S čerstvými surovinami a delikátním masem je to neodolatelné jídlo, které je jak výživné, tak lahodné. Tento recept na drůbeží rizoto je jednoduchý na přípravu a zdobený sýrem parmezánem, který z něj udělá jídlo, které vás i vaše rodinu nebo přátele určitě potěší.

Kořeněný divočák guláš

Klasický divočák guláš, připravený s červeným vínem, kořenovou zeleninou a čerstvými bylinkami. Ideální pro chladné zimní dny a zvláštní příležitosti.

Trhané hovězí maso

Trhané hovězí je tradiční jídlo amerického Jihu, které se ale se svou nevšední chutí a jednoduchostí přípravy stalo oblíbeným jídlem po celém světě. Pomalým vařením se z hovězího masa stává nádherně jemné a šťavnaté jídlo, které se rozpadá při sebemenším doteku.

Azu po tatarsku

Nejenže azu po tatarsku s rýží vyniká svou tatarskou specifickou chutí, ale také bohatostí ingrediencí a pestrostí vůní, které vás zavedou přímo na východ.

Mučkalica

Mučkalica recept je tradiční srbské jídlo, které je tvořeno různými druhy masa, zeleniny a koření. Jedná se o směs, která se pomalu dusí, dokud se všechny chutě nespojí dohromady. Mučkalica je ideálním jídlem pro dlouhé, chladné noci.

Skvělé hovězí ragú

Hovězí ragú recept je tradiční pomalé vařené jídlo, které svou hustotu, hloubku chuti a aroma získává z pomalého vaření hovězího masa s kořeními a zeleninou. Ideální pro poklidné rodinné obědy o víkendu.

Podobné recepty

Jelení pečeně na omáčce

Chutné divoké jídlo, které je obzvláště oblíbené v chladném období. Jelení pečeně se dusí v kořeněné omáčce a je tím pádem obzvláště jemná a šťavnatá. Pokrm se nejlépe podává s knedlíky a červeným zelím.

Bramboráky s kuřecí směsí

Kuřecí směs na bramboráky jsou skvělým tradičním českým jídlem a jejich kombinace s kuřecím masem a zeleninou přinese nejen výživný, ale i lahodný pokrm. Vaření těchto vynikajících bramboráků s kuřecí směsí je snadné a rychlé, ideální pro rušné dny.

Chutné drůbeží rizoto

Drůbeží rizoto recept je klasické italské jídlo plné chuti. S čerstvými surovinami a delikátním masem je to neodolatelné jídlo, které je jak výživné, tak lahodné. Tento recept na drůbeží rizoto je jednoduchý na přípravu a zdobený sýrem parmezánem, který z něj udělá jídlo, které vás i vaše rodinu nebo přátele určitě potěší.

Kořeněný divočák guláš

Klasický divočák guláš, připravený s červeným vínem, kořenovou zeleninou a čerstvými bylinkami. Ideální pro chladné zimní dny a zvláštní příležitosti.

Trhané hovězí maso

Trhané hovězí je tradiční jídlo amerického Jihu, které se ale se svou nevšední chutí a jednoduchostí přípravy stalo oblíbeným jídlem po celém světě. Pomalým vařením se z hovězího masa stává nádherně jemné a šťavnaté jídlo, které se rozpadá při sebemenším doteku.

Azu po tatarsku

Nejenže azu po tatarsku s rýží vyniká svou tatarskou specifickou chutí, ale také bohatostí ingrediencí a pestrostí vůní, které vás zavedou přímo na východ.

Mučkalica

Mučkalica recept je tradiční srbské jídlo, které je tvořeno různými druhy masa, zeleniny a koření. Jedná se o směs, která se pomalu dusí, dokud se všechny chutě nespojí dohromady. Mučkalica je ideálním jídlem pro dlouhé, chladné noci.

Skvělé hovězí ragú

Hovězí ragú recept je tradiční pomalé vařené jídlo, které svou hustotu, hloubku chuti a aroma získává z pomalého vaření hovězího masa s kořeními a zeleninou. Ideální pro poklidné rodinné obědy o víkendu.

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Masové pokrmy

1160 recepty

Cizrna

17 recepty

Dezert

1610 recepty

Snídaně

498 recepty

Dorty

288 recepty

Zapečené

388 recepty

Mascarpone

100 recepty

Pečení

1842 recepty