INZERCE

Zdroj: Vladimir Mironov from Canva

Medová marináda na grilování

Tato medová marináda je dokonalým doplňkem k grilovanému masu. Med dodává masu jemnou sladkost, zatímco ostatní ingredience přidají pikantnost.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 4 čajové lžičky Honey Přidáno do
  • 2 čajové lžičky Sójová omáčka Přidáno do
  • 1 čajová lžička česnek Přidáno do
  • 1 čajová lžička mletá červená paprika Přidáno do
  • 12 čajová lžička mletý černý pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

15 min.
1. Krok

Smíchejte všechny ingredience dohromady v malé míse, aby se dobře promíchaly.

2. Krok

Marinádu nechte alespoň hodinu odstát, aby se chutě spojily.

3. Krok

Před grilováním maso pořádně potřete marinádou. Během grilování marinádu pravidelně aplikujte na maso pomocí štětce.

Podobné recepty

Marináda na krkovičku

Nejlepší marináda na krkovici je směs ingrediencí, která se používá k dochucení a změkčení krkovičky vepřového masa. Obvykle obsahuje kombinaci koření, bylinek, oleje, octa a případně dalších přísad, které přidávají na chuti a šťavnatosti masa. Tato marináda se nejčastěji nechává působit na krkovičce přes noc nebo minimálně několik hodin, aby se přenesla do masa a dodala mu výraznou chuť a aroma při následném pečení nebo grilování.

Tradiční texaské suché potírání bůčku

Tento jednoduchý, ale účinný recept na potření bůčku po texasku zajistí, že váš bůček bude aromatický a lahodný. Nádherná směs koření proniká během pečení do masa a dodává mu neodolatelnou vůni a chuť. Toto potírání lze použít i na jiné druhy masa, například vepřové, kuřecí a hovězí žebra.

Česneková marináda

Česneková marináda se hodí zejména ke grilovanému masu, kterému dodá nezaměnitelný chuťový rozměr.
Adela_cooks
Adela_cooks
Náhled receptu Nejlepší nálev na utopence
Videorecept

Nejlepší nálev na utopence

Česká a slovenská klasika. Tím jsou utopenci, které jistě každý Čech či Slovák zná. Víte, ale jak je připravit a jak docílit chutného nálevu?

Nakládaní utopenci, vynikající hospodská klasika

Vyzkoušejte klasický recept na pravé hospodské nakládané utopence. Příprava zabere jen chvilku a pak už je stačí nechat odležet v lednici přes noc - a máte hotovo!

Jak vyrobit uzenou grilovací omáčku Chipotle od nuly

Tato uzená chipotle omáčka je skvostnou směsí kouřové, pikantní a lehce pálivé chuti. Je to všestranná omáčka, která se skvěle hodí ke grilovaným pokrmům, grilovanému masu, hamburgerům nebo třeba jako salsa na tacos. Dodejte svým oblíbeným jídlům autentický mexický nádech díky této snadno připravitelné omáčce plné chuti.

Marinované kuře

Marinované kuře je opravdu vynikající jídlo, které si můžete připravit doma. Kombinace koření, čerstvých bylinek a marinády přináší chutné a šťavnaté maso.

Podobné recepty

Marináda na krkovičku

Nejlepší marináda na krkovici je směs ingrediencí, která se používá k dochucení a změkčení krkovičky vepřového masa. Obvykle obsahuje kombinaci koření, bylinek, oleje, octa a případně dalších přísad, které přidávají na chuti a šťavnatosti masa. Tato marináda se nejčastěji nechává působit na krkovičce přes noc nebo minimálně několik hodin, aby se přenesla do masa a dodala mu výraznou chuť a aroma při následném pečení nebo grilování.

Tradiční texaské suché potírání bůčku

Tento jednoduchý, ale účinný recept na potření bůčku po texasku zajistí, že váš bůček bude aromatický a lahodný. Nádherná směs koření proniká během pečení do masa a dodává mu neodolatelnou vůni a chuť. Toto potírání lze použít i na jiné druhy masa, například vepřové, kuřecí a hovězí žebra.

Česneková marináda

Česneková marináda se hodí zejména ke grilovanému masu, kterému dodá nezaměnitelný chuťový rozměr.
Adela_cooks
Adela_cooks
Náhled receptu Nejlepší nálev na utopence
Videorecept

Nejlepší nálev na utopence

Česká a slovenská klasika. Tím jsou utopenci, které jistě každý Čech či Slovák zná. Víte, ale jak je připravit a jak docílit chutného nálevu?

Nakládaní utopenci, vynikající hospodská klasika

Vyzkoušejte klasický recept na pravé hospodské nakládané utopence. Příprava zabere jen chvilku a pak už je stačí nechat odležet v lednici přes noc - a máte hotovo!

Jak vyrobit uzenou grilovací omáčku Chipotle od nuly

Tato uzená chipotle omáčka je skvostnou směsí kouřové, pikantní a lehce pálivé chuti. Je to všestranná omáčka, která se skvěle hodí ke grilovaným pokrmům, grilovanému masu, hamburgerům nebo třeba jako salsa na tacos. Dodejte svým oblíbeným jídlům autentický mexický nádech díky této snadno připravitelné omáčce plné chuti.

Marinované kuře

Marinované kuře je opravdu vynikající jídlo, které si můžete připravit doma. Kombinace koření, čerstvých bylinek a marinády přináší chutné a šťavnaté maso.

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Masové pokrmy

1162 recepty

Cizrna

17 recepty

Dezert

1614 recepty

Snídaně

499 recepty

Dorty

289 recepty

Zapečené

388 recepty

Mascarpone

100 recepty

Pečení

1845 recepty