INZERCE

Zdroj: FB: Varenie a Pečenie je Radosť

Lečo s klobásou

Tradiční maďarské jídlo, které obsahuje vařenou zeleninu a klobásu. Tento recept je ideální pro pohodlný večerní oběd nebo večeři.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 200 g klobása Přidáno do
  • 2 ks cibule Přidáno do
  • 4 ks červená paprika Přidáno do
  • 3 ks rajče Přidáno do
  • 4 stroužky Česnek Přidáno do
  • 2 kl Sladká paprika Přidáno do
  • 2 kl sůl Přidáno do
  • 1 kl mletý černý pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

45 min.
1. Krok

Klobásu nakrájejte na kolečka a cibuli na tenké půlměsíce.

2. Krok

Restujte cibuli na oleji, přidejte klobásu a opečte ji dozlatova.

3. Krok

Přidejte nadrobno nakrájené papriky, rajčata a česnek. Poté přidejte sladkou papriku, sůl a koření.

4. Krok

Vaříme pod pokličkou asi 15 minut, dokud zelenina není měkká. Podávejte teplé, případně s chlebem na namáčení.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Sušení

28 recepty

Dršťky

118 recepty

Rýže

176 recepty

Vánoční

84 recepty

Mascarpone

132 recepty

Saláty

267 recepty

Masové pokrmy

1380 recepty

Čočka

37 recepty

Dýně

51 recepty

Snídaně

664 recepty

Oběd

2815 recepty