INZERCE

Zdroj: stockfotocz from Getty Images

Krkovice z pánve

Tradiční krkovice, smažená do zlaté barvy s aromatickými bylinkami. Perfektní jako příloha k obědu nebo večeři. Snadná na přípravu a plná chuti.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 800 g Krky Přidáno do
  • 3 stroučky Česnek Přidáno do
  • 2 lžíce Majeranku Přidáno do
  • 1 štipka Solii Přidáno do
  • 1 štipka pepř Přidáno do
  • 2 lžíce Olej Přidáno do
  • 2 lžíce Olej Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Krájíme krkovičku na plátky o tloušťce přibližně 1 cm. Česnek oloupáme a nasekáme nadrobno. Poté posypeme plátky krkovičky česnekem, majoránkou, solí a pepřem.

2. Krok

Na pánvi rozehřejeme olej a na středním ohni opečeme vepřový krk z obou stran do zlaté barvy.

3. Krok

Na konci smažení můžeme přidat malé množství vody, abychom vytvořili omáčku. Smažíme ještě několik minut, dokud maso nebude měkké.

4. Krok

Podáváme teplé, polévané omáčkou z pánve. Krkovička skvěle pasuje k bramborům, kysanému zelí nebo salátu z červené řepy.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

135 recepty

Brokolice

78 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

579 recepty

Dýně

52 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1439 recepty

Saláty

277 recepty

Čočka

39 recepty