INZERCE

Králík na smetaně

Vyzkoujte králíka na smetaně v neotřelé francouzské variantě s houbami !

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • králík Přidáno do
  • Dijonská hořčice Přidáno do
  • žampiony Přidáno do
  • zakysaná smetana Přidáno do
  • kuřecí vývar Přidáno do
  • šalotka Přidáno do
  • česnek Přidáno do
  • máslo Přidáno do
  • Tymián Přidáno do
  • Petržel Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • pepř Přidáno do
  • Mouka Přidáno do
  • olivový olej Přidáno do
  • Křupavý chléb Přidáno do
  • Čerstvé vaječné nudle Přidáno do
INZERCE

Postup

75 min.
1. Krok

Naporcujte králíka na části a záda a žebra použijte na vývar.

2. Krok

Osolte a opepřete králíka.

3. Krok

Na pánvi rozpalte olivový olej a máslo při střední teplotě.

4. Krok

Přidejte česnek a tymián na pánev.

5. Krok

Opečte králíka na pánvi do zlatohněda.

6. Krok

Přidejte kuřecí vývar, sůl a pepř na pánev.

7. Krok

Přidejte na pánev žampiony.

8. Krok

Připravte si jíšku z mouky a másla.

9. Krok

Přidejte šalotku a česnek do jíšky.

10. Krok

Přidejte do jíšky smetanu na šlehání, dijonskou hořčici a petržel .

11. Krok

Vložte králíka zpět na pánev, aby se dokončil proces vaření.

12. Krok

Na talíři servírujte králíka s krémovou hořčičnou omáčkou a houbami.

13. Krok

Podávejte s čerstvými vaječnými nudlemi nebo křupavým chlebem.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

129 recepty

Dorty

316 recepty

Dýně

50 recepty

Rýže

175 recepty

Sušenky

20 recepty

Saláty

265 recepty

V páře

213 recepty

Oběd

2783 recepty

Pečivo

521 recepty

Masové pokrmy

1368 recepty

Bezmasé pokrmy

1331 recepty