INZERCE

Zdroj: Pixabay

Jemný hráškový krém

Hráškový krém je skvělá klasická polévka plná bílkovin, rychlá na přípravu a naprosto vynikající.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g čerstvého hrášku Přidáno do
  • 1 stroužky česneku Přidáno do
  • 1 litr zeleninového vývaru Přidáno do
  • 100 ml smetany Přidáno do
  • a sůl pepř podle chuti Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Očistěte a nakrájejte cibuli a česnek.

2. Krok

V kastrolu na másle orestujte cibuli a česnek do sklovita.

3. Krok

Přidejte hrášek a zalijte vývarem.

4. Krok

Přiveďte k varu a pak snižte teplo a vařte pod pokličkou asi 20 minut, nebo dokud není hrášek měkký.

5. Krok

Poté přidejte smetanu a rozmixujte krém ponorným mixérem nebo v mixéru.

6. Krok

Osolte a opepřete podle chuti.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Sušení

28 recepty

Rýže

176 recepty

Dršťky

118 recepty

Saláty

267 recepty

Mascarpone

132 recepty

Vánoční

84 recepty

Čočka

37 recepty

Dýně

51 recepty

Snídaně

664 recepty

Oběd

2815 recepty

Pečivo

534 recepty