INZERCE

Zdroj: jabiru from Canva

Jehněčí na česneku

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 800 g jehněčí maso Přidáno do
  • 5 ks česnek Přidáno do
  • 1 ks cibule Přidáno do
  • 3 Lžíce olivový olej Přidáno do
  • 1 ks Rozmarýn Přidáno do
  • 12 l bílé víno Přidáno do
  • 2 Lžíce sůl Přidáno do
  • 2 lžíce pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

90 min.
1. Krok

Předehřejte troubu na 180° C.

2. Krok

Masu osolte a opepřete ze všech stran.

3. Krok

Na pánvi rozehřejte olivový olej a osmažte maso dozlatova ze všech stran.

4. Krok

Připravte si pečící formu a do ní vložte oloupanou a nakrájenou cibuli a česnek. Na to položte jehněčí a přidejte rozmarýn.

5. Krok

Vše zalijte bílým vínem a vložte do trouby na 60 minut.

6. Krok

Po uplynutí doby vyjměte maso z trouby a nechte ho ještě 10 minut odpočívat.

7. Krok

Poté je jehněčí připraveno k podávání.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

135 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

575 recepty

Dýně

52 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1439 recepty

Saláty

277 recepty

Čočka

39 recepty