INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/mhnEmVgcHpxEbpBq4JoV/a891d8aa1c1de7504cc27858a76395.jpeg)
Jahodový mascarpone dezert do skleničky
Sušenkový crunch, jahody, mascarpone a nebesky jemný krém - vrstvený ve skleničce, ideální pro každou příležitost. Pro více sledujte můj profil
INZERCE
Ingredience
porce
5
- 20 pl sušenky
- 200 g mascarpone
- 100 ml sladká smetana
- 3 pl Slazené kondenzované mléko
- Jahody
- cukr
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
20 min.
1. Krok
Rozdrcené sušenky (například Lotus karamelové) nasyp jako první vrstvu do skleniček (cca 2 PL na jednu).
2. Krok
Jahody omyj (stačí bohatě klasické balení o 500g) rozkroj napůl a přitlač řeznou stranou na vnitřní stěnu skleničky.
3. Krok
Mascarpone, šlehačku a kondenzované mléko vyšlehej do hladkého krému. Krém navrstvi na sušenky.
4. Krok
Dvě hrsti nakrájených jahod krátce povař s trochou cukru, nech lehce probublat, rozmixuj a nech vychladnout - pak přidej jako ovocný „jahodový topper" nahoru. Ozdob čerstvými jahodami a dej vychladit Dobrou chuť 🍓