INZERCE

Zdroj: Pixabay

Hovězí carpaccio

Carpaccio hovězí je populární italské předkrm, který se skládá z tenkých plátků syrového hovězího masa, které se podávají s rukolou, parmezánem a olivovým olejem. Je to jednoduchý, ale elegantní pokrm, který je skvělý jako lehký oběd nebo jako součást speciální večeře.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g hovězí svíčkové Přidáno do
  • 3 Lžíce olivového oleje extra virgin Přidáno do
  • sůl, pepř Přidáno do
  • 100 g rukoly Přidáno do
  • 60 g Parmezánu Přidáno do
  • 1 citron Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Hovězí maso omyjte, osušte a nařežte na velmi tenké plátky. Pokud chcete dosáhnout opravdu tenkých plátků, můžete maso před krájením na chvíli dát do mrazáku, aby ztuhlo.

2. Krok

Plátky masa rozprostřete na talíř a pokapte je olivovým olejem. Ochutnejte solí a pepřem podle chuti.

3. Krok

Na maso nasypte rukolu a nastrouhaný parmezán.

4. Krok

Celý pokrm pokapte šťávou z citronu a podávejte okamžitě. Carpaccio z hovězí svíčkové je na světě!

INZERCE

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

135 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

570 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1423 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image Adela_cooks

Hovězí carpaccio

Carpaccio hovězí je populární italské předkrm, který se skládá z tenkých plátků syrového hovězího masa, které se podávají s rukolou, parmezánem a olivovým olejem. Je to jednoduchý, ale elegantní pokrm, který je skvělý jako lehký oběd nebo jako součást speciální večeře.

30
Zápis
4
Počet porcí
Postup
1. Krok

Hovězí maso omyjte, osušte a nařežte na velmi tenké plátky. Pokud chcete dosáhnout opravdu tenkých plátků, můžete maso před krájením na chvíli dát do mrazáku, aby ztuhlo.

2. Krok

Plátky masa rozprostřete na talíř a pokapte je olivovým olejem. Ochutnejte solí a pepřem podle chuti.

3. Krok

Na maso nasypte rukolu a nastrouhaný parmezán.

4. Krok

Celý pokrm pokapte šťávou z citronu a podávejte okamžitě. Carpaccio z hovězí svíčkové je na světě!

Ingredience
500 g
hovězí svíčkové
3 Lžíce
olivového oleje extra virgin
sůl, pepř
100 g
rukoly
60 g
Parmezánu
1
citron