INZERCE

Zdroj: Pixabay

Grilovaný korejský BBQ marinovaný vepřový bůček

Zažijte harmonii chutí s tímto receptem na korejský vepřový bůček na grilu, který slibuje, že bude úžasnou gastronomickou cestou. Šťavnatý vepřový bůček v kombinaci s autentickou a pikantní korejskou BBQ marinádou je šťavnatý, aromatický a sytý pokrm. Skvěle se hodí na rodinné večeře nebo na příležitostné letní grilování.

INZERCE

Ingredience

porce
5

Složení:

  • 2 lbs Vepřový bůček nakrájený na tenké plátky Přidáno do
  • 1 šálek Korejské BBQ omáčky (Bulgogi) Přidáno do
  • 2 pl sezamového oleje Přidáno do
  • 2 pl sojové omáčky Přidáno do
  • 4 stroužky česneku, mletého Přidáno do
  • 1 polévková lžíce Zázvoru, nastrouhaného Přidáno do
  • 12 šálek Zelené cibulky, nakrájené na kousky Přidáno do
  • 1 polévková lžíce Vločky červené papriky (nepovinné, pro okořenění) Přidáno do
  • sůl Přidáno do

Pro korejskou BBQ omáčku (Bulgogi):

  • 1 Hruška, nastrouhaná Přidáno do
  • 1 Cibule, nastrouhaná Přidáno do
  • 4 stroužky česnek, mletý Přidáno do
  • 1 polévková lžíce Zázvor, nastrouhaný Přidáno do
  • 12 šálek sójová omáčka Přidáno do
  • 3 pl Med nebo hnědý cukr Přidáno do
  • 1 polévková lžíce sezamový olej Přidáno do
  • 1 polévková lžíce mletý černý pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

180 min.
1. Krok

Ve velké míse smíchejte všechny ingredience na BBQ omáčku a dobře promíchejte, dokud nevznikne homogenní směs.

2. Krok

Přendejte plátky vepřového bůčku do mísy s marinádou. Důkladně promíchejte, aby se každý plátek dobře obalil. Přikryjte je a nechte marinovat v chladničce alespoň 2 hodiny.

3. Krok

Po marinování rozehřejte gril nebo pánev na střední teplotu. Plátky vepřového bůčku opékejte z každé strany asi 3-4 minuty, dokud nebudou pěkně propečené a zkaramelizované.

4. Krok

Ozdobte je nasekanou zelenou cibulkou a podávejte s dušenou rýží a vybranou oblíbenou korejskou přílohou.

Podobné recepty

Marináda na grilovaná kuřecí prsa

Směs sladké a pikantní chuti s trochou koření dokáže zázraky a dodá kuřeti lahodnou chuť. Je úžasně univerzální, skvěle se hodí nejen na grilované kuře, ale také na pečené nebo zapékané.

Marináda z vepřové panenky s medovou česnekovou omáčkou

Tato jednoduchá, ale chuťově výrazná marináda je ideální pro vepřovou panenku, které dodá lákavou směs sladkosti, pikantnosti a koření, která vás jistě zaujme. Vepřové maso se marinuje několik hodin, aby se do něj mohly hluboce proniknout chutě, a výsledkem je neuvěřitelně šťavnatý, křehký a lahodný pokrm.

Autentická korejská hovězí žebra na grilu

Pokud existuje jídlo, které ve mně vyvolává příjemné vzpomínky na stolování v autentických korejských restauracích, pak jsou to korejská hovězí žebírka. Neuvěřitelně křehká a chutná žebírka doplněná sladkou a pikantní marinádou: je to recept, který vyžaduje trpělivost, ale věřte mi, že konečný výsledek za to rozhodně stojí. V naší domácnosti byl zvolen jako nejoblíbenější rodinný pokrm, během let jsem zdokonalila marinádu a naučila se, jak tato žebírka nejlépe připravit.

Marinované kuře

Marinované kuře je opravdu vynikající jídlo, které si můžete připravit doma. Kombinace koření, čerstvých bylinek a marinády přináší chutné a šťavnaté maso.

Nejlepší jednoduchý grilovaný marinovaný mečoun

Tento zdravý a slaný pokrm se na mnoha mých letních grilováních těšil velké oblibě. Marináda je jednoduchá, ale účinná a doba grilování krátká.

Marinované vepřové řízky

Chutné a šťavnaté marinované vepřové řízky, které jsou obzvláště oblíbené během grilovací sezóny. Tyto kořeněné řízky jsou nejlepší, pokud se marinují přes noc, což jim dá dostatek času na vstřebání všech chutných chutí marinády.

Klopsy z mletého masa

Tradiční recept na klopsy z mletého mäsa, který je oblíbený nejen mezi dětmi. Tentokrát vám představíme klopsy ve vynikající omáčce.

Podobné recepty

Marináda na grilovaná kuřecí prsa

Směs sladké a pikantní chuti s trochou koření dokáže zázraky a dodá kuřeti lahodnou chuť. Je úžasně univerzální, skvěle se hodí nejen na grilované kuře, ale také na pečené nebo zapékané.

Marináda z vepřové panenky s medovou česnekovou omáčkou

Tato jednoduchá, ale chuťově výrazná marináda je ideální pro vepřovou panenku, které dodá lákavou směs sladkosti, pikantnosti a koření, která vás jistě zaujme. Vepřové maso se marinuje několik hodin, aby se do něj mohly hluboce proniknout chutě, a výsledkem je neuvěřitelně šťavnatý, křehký a lahodný pokrm.

Autentická korejská hovězí žebra na grilu

Pokud existuje jídlo, které ve mně vyvolává příjemné vzpomínky na stolování v autentických korejských restauracích, pak jsou to korejská hovězí žebírka. Neuvěřitelně křehká a chutná žebírka doplněná sladkou a pikantní marinádou: je to recept, který vyžaduje trpělivost, ale věřte mi, že konečný výsledek za to rozhodně stojí. V naší domácnosti byl zvolen jako nejoblíbenější rodinný pokrm, během let jsem zdokonalila marinádu a naučila se, jak tato žebírka nejlépe připravit.

Marinované kuře

Marinované kuře je opravdu vynikající jídlo, které si můžete připravit doma. Kombinace koření, čerstvých bylinek a marinády přináší chutné a šťavnaté maso.

Nejlepší jednoduchý grilovaný marinovaný mečoun

Tento zdravý a slaný pokrm se na mnoha mých letních grilováních těšil velké oblibě. Marináda je jednoduchá, ale účinná a doba grilování krátká.

Marinované vepřové řízky

Chutné a šťavnaté marinované vepřové řízky, které jsou obzvláště oblíbené během grilovací sezóny. Tyto kořeněné řízky jsou nejlepší, pokud se marinují přes noc, což jim dá dostatek času na vstřebání všech chutných chutí marinády.

Klopsy z mletého masa

Tradiční recept na klopsy z mletého mäsa, který je oblíbený nejen mezi dětmi. Tentokrát vám představíme klopsy ve vynikající omáčce.

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Cizrna

16 recepty

Dezert

1578 recepty

Masové pokrmy

1133 recepty

Zapečené

382 recepty

Snídaně

484 recepty

Oběd

2275 recepty

Mascarpone

99 recepty

Pečivo

484 recepty