INZERCE

Dýňový dip

Tento dip se perfektně hodí k podzimu a pravděpodobně s ním překvapíte své blízké.

INZERCE

Ingredience

porce
6
  • 250 g Hokkaido Přidáno do
  • 200 g feta Přidáno do
  • 150 g bílý řecký jogurt Přidáno do
  • 1 stroužky česneku Přidáno do
  • sůl a pepř Přidáno do
  • sušený tymián Přidáno do
  • olivový olej Přidáno do
INZERCE

Postup

15 min.
1. Krok

Dýni omyjte a nakrájejte na plátky, poté je rozložte na plech vyložený pečicím papírem. Osolte, opepřete, posypte tymiánem a pokapejte olivovým olejem. Pečte při 200 °C (horkovzduch) asi 20 minut, dokud nezměkne. Nechte vychladnout.

2. Krok

Fetu, jogurt, stroužek česneku, trochu soli a pepře a upečenou dýni pomocí mixéru rozmixujte do krémové konzistence.

3. Krok

Jako topping se skvěle hodí med, vlašské ořechy, chilli vločky, trocha olivového oleje, čerstvé bylinky či rozdrobený feta sýr.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

135 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

575 recepty

Dýně

52 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1435 recepty

Saláty

276 recepty

Čočka

39 recepty