INZERCE

Zdroj: Youtube

Domácí sulc jako od babičky

Chcete-li ochutnat skutečně tradiční a autentickou huspeninu, pak je nejlepší ji udělat doma. Tento recept vám umožní vyrobit chutnou a jemnou huspeninu s vynikající chutí.

INZERCE

Ingredience

porce
10
  • 1 kg hovězího masa Přidáno do
  • 3 stroužky česneku Přidáno do
  • 1 Lžíce kmínu Přidáno do
  • 1 Lžíce nového koření Přidáno do
  • 1 Lžíce pepře Přidáno do
  • 3 Lžíce sůl Přidáno do
  • 1 Lžíce octa Přidáno do
  • 1 Lžíce krystalový cukr Přidáno do
  • 1 Lžíce máslo Přidáno do
INZERCE

Postup

180 min.
1. Krok

Nakrájejte hovězí maso na malé kostky a osolte ho.

2. Krok

V hrnci rozehřejte máslo a osmahněte na něm cibuli a česnek.

3. Krok

Přidejte maso a restujte, dokud není zlatavé.

4. Krok

Přidejte koření, pepř, ocet a cukr a důkladně promíchejte.

5. Krok

Vlijte do hrnku dostatek vody, aby bylo maso ponořené a přiveďte k varu.

6. Krok

Snižte teplotu a nechte huspeninu dusit na mírném plameni po dobu 2-3 hodin, dokud není maso měkké a omáčka hustá.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Sušení

28 recepty

Rýže

176 recepty

Dršťky

118 recepty

Saláty

267 recepty

Mascarpone

131 recepty

Vánoční

84 recepty

Dýně

51 recepty

Snídaně

664 recepty

Oběd

2815 recepty

Pečivo

534 recepty

Masové pokrmy

1380 recepty