INZERCE

Zdroj: Youtube

Domácí sulc jako od babičky

Chcete-li ochutnat skutečně tradiční a autentickou huspeninu, pak je nejlepší ji udělat doma. Tento recept vám umožní vyrobit chutnou a jemnou huspeninu s vynikající chutí.

INZERCE

Ingredience

porce
10
  • 1 kg hovězího masa Přidáno do
  • 3 stroužky česneku Přidáno do
  • 1 Lžíce kmínu Přidáno do
  • 1 Lžíce nového koření Přidáno do
  • 1 Lžíce pepře Přidáno do
  • 3 Lžíce sůl Přidáno do
  • 1 Lžíce octa Přidáno do
  • 1 Lžíce krystalový cukr Přidáno do
  • 1 Lžíce máslo Přidáno do
INZERCE

Postup

180 min.
1. Krok

Nakrájejte hovězí maso na malé kostky a osolte ho.

2. Krok

V hrnci rozehřejte máslo a osmahněte na něm cibuli a česnek.

3. Krok

Přidejte maso a restujte, dokud není zlatavé.

4. Krok

Přidejte koření, pepř, ocet a cukr a důkladně promíchejte.

5. Krok

Vlijte do hrnku dostatek vody, aby bylo maso ponořené a přiveďte k varu.

6. Krok

Snižte teplotu a nechte huspeninu dusit na mírném plameni po dobu 2-3 hodin, dokud není maso měkké a omáčka hustá.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

129 recepty

Dorty

316 recepty

Dýně

50 recepty

Rýže

175 recepty

Sušenky

20 recepty

Saláty

265 recepty

V páře

213 recepty

Oběd

2783 recepty

Pečivo

521 recepty

Masové pokrmy

1368 recepty

Bezmasé pokrmy

1331 recepty