INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/es4tDWI71ikH0QUbV4mm/6af3a5623e2965d85a5975b36cfebf.png)
Bylinkové máslo
Domácí bylinkové máslo je nezbytnou součástí nejen grilování, ale také ideálním doplňkem k jídlu pro všechny gurmány, kteří milují bylinky. Jeho výroba je velmi snadná a rychlá.
INZERCE
Ingredience
porce
6
- 250 g masla
- česnek
- 2 Lžíce petrželové natě (čerstvé nebo sušené)
- 2 Lžíce kopru (čerstvého nebo sušeného)
- sůl a pepř podle chuti
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
15 min.
1. Krok
Másla nechte změknout při pokojové teplotě.
2. Krok
Česnek očistěte a nasekejte na jemno spolu s bylinkami.
3. Krok
Smíchejte másla s připravenými bylinkami a česnekem.
4. Krok
Osolte a opepřete podle chuti.
5. Krok
Hotové bylinkové máslo dejte do lednice ztuhnout. Před podáváním ho vyjměte a nechte chvíli zvolna odpočívat, aby se lépe roztíralo. Nejlepší bylinkové máslo je na světě!