INZERCE

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=PFtB9y-41ns

Brokolicová polévka

Brokolicová polévka podle tohoto receptu je hustá a aromatická. Je jednoduchá, chutná a rychlá. Vychutnejte si ji! S tímto nejlépe hodnoceným receptem si v pohodlí vlastní kuchyně připravíte brokolicovou polévku hodnou restaurace. Je hustá, chutná, krémov

INZERCE

Ingredience

porce
5
  • 5 lžic másla Přidáno do
  • 1 cibule nakrájená nadrobno Přidáno do
  • 1 celerová snítka Přidáno do
  • 3 šálky kuřecího vývaru Přidáno do
  • 8 šálků růžiček brokolice Přidáno do
  • 3 Lžíce hladké mouky Přidáno do
  • 2 šálky mléka Přidáno do
  • mletý černý pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

40 min.
1. Krok

Ve středně velkém polévkovém hrnci rozpusťte 2 lžíce másla. Osmahněte cibuli a celer, dokud nezměknou. Přidejte brokolici a vývar, přikryjte a vařte 10 minut.

2. Krok

Nalijte polévku do mixéru a naplňte džbán maximálně do poloviny. Víko mixéru přidržte složenou kuchyňskou utěrkou a opatrně mixér spusťte, několika rychlými pulzy polévku rozhýbejte a poté nechte pyré rozmixovat. Pyré mixujte postupně, dokud nebude hladké, a přelijte ho do čistého hrnce. Alternativně můžete použít tyčový mixér a polévku rozmixovat přímo v hrnci.

3. Krok

V malém hrnci na středním až středně nízkém ohni rozpusťte 3 lžíce másla; vmíchejte mouku a přidejte mléko. Míchejte, dokud nezhoustne a nezačne bublat, a přidejte do polévky. Dochuťte pepřem a podávejte.

Podobné recepty

Výborný brokolicový krém

Výborný brokolicový krém je skvělou volbou pro ty, kteří hledají zdravou a chutnou přílohu nebo pokrm. Brokolice je bohatá na vitaminy a minerály a tento krém je snadný a rychlý způsob, jak ji zařadit do svého jídelníčku.

Krémová polévka z celeru a brokolice

Jednoduchá, ale chutná a výživná polévka, která je ideální volbou pro chladné zimní dny nebo jako lehký oběd kdykoliv. Celer a brokolice nejenže skvěle chutnají dohromady, ale jsou také zdravé. Je překvapivě snadné ji připravit a jistě se stane oblíbenou vaší rodiny.

Tukožroutska polévka bez zelí

Jednoduchý recept na chutnou a tukožroutskou polévku bez zelí.

Polévka z červené čočky: jednoduchý, zdravý a rychlý recept

Připravte si tento vynikající recept na polévku z červené čočky. Je vhodný pro vegetariány i vegany!

Rybí polévka

Rybí polévka je starý recept, druhý chod připravovaný pokaždé jinak v závislosti na sezónnosti a dostupnosti různých druhů ryb.

Bramboračka

Bramboračka je vydatná a neuvěřitelně chutná česká bramborová polévka z kořenové zeleniny, cibule a brambor. Důležitými ingrediencemi jsou houby a sušená majoránka.

Minestrone polévka

Italská kuchyně jistě chutná každému. Znáte ale tento recept na Minestrone? Tato polévka Minestrone je skvěý recept na horké letní dny. Pojďme si ji ukázat!

Dokonalý hovězí vývar, pomalu tažený

Hovězí vývar je základ mnoha pokrmů a vynikajících polévek. Připravte si perfektní silný, základem je ho dlouho táhnout, ideálně 6-8 hodin. Pomalu tažený vývar je typický pro různé země po celém světě, a je oblíbený pro svou chuť a nutriční hodnoty.

Podobné recepty

Výborný brokolicový krém

Výborný brokolicový krém je skvělou volbou pro ty, kteří hledají zdravou a chutnou přílohu nebo pokrm. Brokolice je bohatá na vitaminy a minerály a tento krém je snadný a rychlý způsob, jak ji zařadit do svého jídelníčku.

Krémová polévka z celeru a brokolice

Jednoduchá, ale chutná a výživná polévka, která je ideální volbou pro chladné zimní dny nebo jako lehký oběd kdykoliv. Celer a brokolice nejenže skvěle chutnají dohromady, ale jsou také zdravé. Je překvapivě snadné ji připravit a jistě se stane oblíbenou vaší rodiny.

Tukožroutska polévka bez zelí

Jednoduchý recept na chutnou a tukožroutskou polévku bez zelí.

Polévka z červené čočky: jednoduchý, zdravý a rychlý recept

Připravte si tento vynikající recept na polévku z červené čočky. Je vhodný pro vegetariány i vegany!

Rybí polévka

Rybí polévka je starý recept, druhý chod připravovaný pokaždé jinak v závislosti na sezónnosti a dostupnosti různých druhů ryb.

Bramboračka

Bramboračka je vydatná a neuvěřitelně chutná česká bramborová polévka z kořenové zeleniny, cibule a brambor. Důležitými ingrediencemi jsou houby a sušená majoránka.

Minestrone polévka

Italská kuchyně jistě chutná každému. Znáte ale tento recept na Minestrone? Tato polévka Minestrone je skvěý recept na horké letní dny. Pojďme si ji ukázat!

Dokonalý hovězí vývar, pomalu tažený

Hovězí vývar je základ mnoha pokrmů a vynikajících polévek. Připravte si perfektní silný, základem je ho dlouho táhnout, ideálně 6-8 hodin. Pomalu tažený vývar je typický pro různé země po celém světě, a je oblíbený pro svou chuť a nutriční hodnoty.

Reels

Nové