INZERCE

Bratislavská plec

INZERCE

Ingredience

porce
6
  • 1 kg vepřová plec Přidáno do
  • 1 cibule Přidáno do
  • 500 ml hovězí vývar Přidáno do
  • 2 malé Rajčatový protlak Přidáno do
  • 12 smetana ke šlehání Přidáno do
  • 2 mrkev Přidáno do
  • 200 g celer Přidáno do
  • 2 sterilovana okurka Přidáno do
  • 4 lžička hrášek Přidáno do
  • 4 lžička sůl Přidáno do
INZERCE

Postup

140 min.
1. Krok

Cibuli nakrájíme na drobno, mrkev a celer na kostičky, okurku na kostičky.

2. Krok

Maso dáme do pekáčku, osolíme, přidáme zeleninu, potřeme protlakem, podlijeme vývarem a pečeme na 175 2 hodiny. Na konci vyndáme maso, zbytek rozmixujeme, přidáme smetanu, hrášek a okurky.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

135 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

575 recepty

Dýně

52 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1437 recepty

Saláty

277 recepty

Čočka

39 recepty