Tymián

Tymián - chutné a jednoduché recepty

15 recepty

Objevujte chutné recepty z kategorie Tymián. Přinášíme vám sbírku 15 receptů, které zaručeně zpestří váš jídelníček. Pospícháte, nebo naopak si čas strávený v kuchyni užíváte? Recepty z kategorie Tymián vyžadují v průměru 30 - 240 minut. Přesný čas přípravy naleznete u každého receptu. Pro každého, kdo hledá inspiraci, doporučujeme - Králík na zelenině, Vepřové na houbách ve smetanové omáčce, Burgundská hovězí pečeně, Passata - domácí rajčatové pyré. Osvědčená klasika. Patří k naším nejvyhledávanějším a nejoblíbenějším receptům. Úspěch zaručen!

Kuřecí pečená stehna

Hovězí maso s hřiby a vínem

Je to jednoduchý recept a maso s omáčkou je lahodné chuti.
Iwa
Iwa
Náhled receptu Kuře na soli
Videorecept

Kuře na soli

Recept na pečené kuře v celku na soli.

Pečené jehněčí na česneku

Jehněčí stehno, které se rozplývá na jazyku.

Masové kuličky pro děti

Vynikající masové kuličky v rajčatové omáčce.

Bramborové chipsy v troubě

Přichází zdravější, ale stále chutná alternativa k chipsům z obchodu - domácí chipsy pečené v troubě. Přeměňte své brambory na křupavé, zlatavé pochoutky jen za použití vaší trouby. Chipsy jsou veganské, bez lepku a bez pocitu viny, takže jsou ideální jako svačina, příloha nebo jako neformální pochutnání při sledování filmů s blízkými.

Francouzská cibulová polévka

Francouzská cibulová polévka s vínem je ideální volbou pro polední oběd nebo večeři, zejména v chladných dnech.

Hovězí po burgundsku

Úžasně chutné dušené hovězí maso.
TASTElist
TASTElist
Náhled receptu Pečený roastbeef
Videorecept

Pečený roastbeef

Pečený roastbeef může znít efektně a složitě, ale ve skutečnosti je to docela jednoduché! S dobrým kusem masa a několika jednoduchými bylinkami můžete mít hovězí roštěnou, která je mnohem křehčí a chutnější než ta kupovaná v obchodě.
Iwa
Iwa
Náhled receptu Vepřové na houbách ve smetanové omáčce
Videorecept

Vepřové na houbách ve smetanové omáčce

Lahodná pečená vepřová panenka v houbové omáčce se smetanou, hořčicí a houbami.

Burgundská hovězí pečeně

Recept na burgundské hovězí maso, což je tradiční francouzský pokrm, který se dlouho dusí a má bohatou omáčku z červeného vína.

Passata - domácí rajčatové pyré

Pravý středomořský způsob zpracování rajčat a uchování jejich chuti a sladkosti v podobě marakujových rajčat, lze je použít na polévkovou omáčku a nemusíte je kupovat v obchodě, domácí je vždy lepší :)

Králík na zelenině

Snadná příprava, snadný recept, dietní a zdravé maso
INZERCE