INZERCE

Zdroj: putiru1 from Pixabay

Vinná klobása

Recept na vinnou klobasu, která se hodí jako rychlý oběd nebo večeře.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 150 g hovězí přední maso Přidáno do
  • 200 g vepřový plec Přidáno do
  • 350 g vepřový bůček bez kosti Přidáno do
  • 90 g housky Přidáno do
  • 50 g mléko Přidáno do
  • 1 kus vejce Přidáno do
  • 60 g bílé víno Přidáno do
  • 1 g pepř černý mletý Přidáno do
  • 0.6 g muškátový květ mletý Přidáno do
  • 0.4 g hřebičky mleté Přidáno do
  • 19 g kuchyňská sůl Přidáno do
  • 70 g voda pitná Přidáno do
  • 3 m skopové střívka Přidáno do
INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

Maso umeleme na jemno.

2. Krok

Housky nakrájíme na drobno a namočíme do mléka.

3. Krok

Namočené housky zmixujeme ponorným mixerem a přidáme pomleté maso a koření.

4. Krok

Stále mícháme a postupně přiléváme vodu smíchanou s vínem.

5. Krok

Směs narážíme do beraních střívek.

6. Krok

Klobásu pečeme z obou stran na másle a na konci pečení ji můžeme trochu podlít vínem.

Podobné recepty

Klopsy z mletého masa

Tradiční recept na klopsy z mletého mäsa, který je oblíbený nejen mezi dětmi. Tentokrát vám představíme klopsy ve vynikající omáčce.

Kančí guláš, staročeský poctivý recept

Kančí guláš je vynikající a sytý pokrm, který se hodí na chladné zimní dny. Jeho chuť je typická pro českou kuchyni a sklízí velký úspěch u milovníků zvěřiny.

Pepřová omáčka ke steaku

Pepřová omáčka na steak je jednou z nejznámějších a nejoblíbenějších omáček ke steakům. Její pikantní chutí vynikne chuť masa a zpestří celkový gastronomický zážitek.

Vepřový guláš z krkovice

Miluji tradiční českou kuchyni a jeden z mých oblíbených pokrmů je vepřový guláš z krkovice.

Původní italské Cannelloni Casserole

Tento nákyp s cannelloni je jídlo, které dělám už léta a vždycky ho ráda přinesu na stůl. Je skvělé ho připravit a pak v požadovaném čase upéct v troubě. Kombinace pikantnosti rajčatové omáčky, smetanovosti bešamelové omáčky a pikantní chuti cannelloni naplněných mletým masem je prostě neodolatelná.

Vepřový guláš - poctivá hospodská klasika

Vepřový guláš je tradiční české jídlo, oblíbená hospodská klasika se šťavnatým vepřovým masem, kořenovou zeleninou a kořením.

Slovenské strapačky se zelím

Strapačky se zelím a uzeným jsou tradiční slovenské jídlo, které se těší popularitě i v české kuchyni. Jsou vynikající, hodí se pro studené podzimní dny a ještě k tomu jsou velmi syté. Základem jsou bramborové šišky v kombinaci s restovaným zelím a klobásou.

Pikantní thajské smažené krevety satay

V tomto smaženém pokrmu se umami krevety, křupavá zelenina a pikantní omáčka satay spojí v úžasnou symfonii chutí.

Podobné recepty

Klopsy z mletého masa

Tradiční recept na klopsy z mletého mäsa, který je oblíbený nejen mezi dětmi. Tentokrát vám představíme klopsy ve vynikající omáčce.

Kančí guláš, staročeský poctivý recept

Kančí guláš je vynikající a sytý pokrm, který se hodí na chladné zimní dny. Jeho chuť je typická pro českou kuchyni a sklízí velký úspěch u milovníků zvěřiny.

Pepřová omáčka ke steaku

Pepřová omáčka na steak je jednou z nejznámějších a nejoblíbenějších omáček ke steakům. Její pikantní chutí vynikne chuť masa a zpestří celkový gastronomický zážitek.

Vepřový guláš z krkovice

Miluji tradiční českou kuchyni a jeden z mých oblíbených pokrmů je vepřový guláš z krkovice.

Původní italské Cannelloni Casserole

Tento nákyp s cannelloni je jídlo, které dělám už léta a vždycky ho ráda přinesu na stůl. Je skvělé ho připravit a pak v požadovaném čase upéct v troubě. Kombinace pikantnosti rajčatové omáčky, smetanovosti bešamelové omáčky a pikantní chuti cannelloni naplněných mletým masem je prostě neodolatelná.

Vepřový guláš - poctivá hospodská klasika

Vepřový guláš je tradiční české jídlo, oblíbená hospodská klasika se šťavnatým vepřovým masem, kořenovou zeleninou a kořením.

Slovenské strapačky se zelím

Strapačky se zelím a uzeným jsou tradiční slovenské jídlo, které se těší popularitě i v české kuchyni. Jsou vynikající, hodí se pro studené podzimní dny a ještě k tomu jsou velmi syté. Základem jsou bramborové šišky v kombinaci s restovaným zelím a klobásou.

Pikantní thajské smažené krevety satay

V tomto smaženém pokrmu se umami krevety, křupavá zelenina a pikantní omáčka satay spojí v úžasnou symfonii chutí.

Reels

Nové