INZERCE

Vepřové maso ve šťávě s houbami

Recept na rychlé a chutné vepřové maso ve šťávě s houbami je ideálním pokrmem, když máte málo času, ale nechcete se vzdát lahodného pokrmu plného bohatých chutí.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g Vepřové maso libová svíčková na kari Přidáno do
  • 250 g čerstvé houby Přidáno do
  • 1 cibule Přidáno do
  • 3 stroužky česnek Přidáno do
  • 1 cdta mletá sladká paprika Přidáno do
  • 250 ml vývar Přidáno do
  • 2 polévková lžíce máslo Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • čerstvě mletý černý pepř Přidáno do
  • čerstvé bylinky na ozdobenie Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

45 min.
1. Krok

Vepřové maso opláchněte pod tekoucí vodou a osušte kuchyňským papírem. Maso nakrájejte na menší kousky. Příprava jídla tak bude rychlejší.

2. Krok

Oloupejte cibuli a česnek a nakrájejte je na jemné kousky. Žampiony omyjte a nakrájejte na poloviny.

3. Krok

Na pánvi na středním plameni rozpusťte máslo a přidejte nakrájenou cibuli a česnek. Nechte je asi 2 minuty smažit, dokud lehce nezezlátnou.

4. Krok

Přidejte maso na pánev a opékejte ho z obou stran dozlatova. Přidejte na plátky nakrájené houby a pokračujte v restování, dokud houby nezhnědnou a nepustí šťávu.

INZERCE
5. Krok

Přidejte mletou sladkou papriku, sůl a pepř. Přilijte vývar a vařte do změknutí. Nakonec pokrm ozdobte čerstvými bylinkami.

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

134 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

569 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1418 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image lucia.priedhorska

Vepřové maso ve šťávě s houbami

Recept na rychlé a chutné vepřové maso ve šťávě s houbami je ideálním pokrmem, když máte málo času, ale nechcete se vzdát lahodného pokrmu plného bohatých chutí.

45
Zápis
4
Počet porcí
Postup
1. Krok

Vepřové maso opláchněte pod tekoucí vodou a osušte kuchyňským papírem. Maso nakrájejte na menší kousky. Příprava jídla tak bude rychlejší.

2. Krok

Oloupejte cibuli a česnek a nakrájejte je na jemné kousky. Žampiony omyjte a nakrájejte na poloviny.

3. Krok

Na pánvi na středním plameni rozpusťte máslo a přidejte nakrájenou cibuli a česnek. Nechte je asi 2 minuty smažit, dokud lehce nezezlátnou.

4. Krok

Přidejte maso na pánev a opékejte ho z obou stran dozlatova. Přidejte na plátky nakrájené houby a pokračujte v restování, dokud houby nezhnědnou a nepustí šťávu.

5. Krok

Přidejte mletou sladkou papriku, sůl a pepř. Přilijte vývar a vařte do změknutí. Nakonec pokrm ozdobte čerstvými bylinkami.

Ingredience
500 g
Vepřové maso libová svíčková na kari
250 g
čerstvé houby
1
cibule
3 stroužky
česnek
1 cdta
mletá sladká paprika
250 ml
vývar
2 polévková lžíce
máslo
sůl
čerstvě mletý černý pepř
čerstvé bylinky na ozdobenie