INZERCE

Zdroj: JiriSebesta from Getty Images

Tmavá treska na másle

Tento jednoduchý recept je skvělým způsobem, jak si vychutnat chutnou a zdravou tmavou tresku. Treska je opečená na másle do zlatova, což jí dodává bohatou a lahodnou chuť. Toto jídlo je ideální na rychlý obvod nebo romantickou večeři.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 4 Kusy Tmavý tresk Přidáno do
  • 2 platky máslo Přidáno do
  • 1 Štipka sůl Přidáno do
  • 1 Štipka černý pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

20 min.
1. Krok

Na pánvi rozpustíme máslo.

2. Krok

Kuře osolíme a opepříme, poté je z obou stran pečeme na pánvi s máslem.

3. Krok

Pečeme přibližně 10 minut na každé straně, dokud treska není zlatohnědá a plně uvařená.

4. Krok

Podáváme tresku teplou, můžeme ji doplnit citronovou šťávou nebo zeleninovou přílohou podle chuti.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

135 recepty

Brokolice

78 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

583 recepty

Dýně

52 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1439 recepty

Saláty

278 recepty

Čočka

39 recepty